Luna Plină în Scorpion, de pe 19 mai, are efecte uriaşe! Vezi la ce să te aştepţi şi la ce să fii atent


Luna în Scorpion e considerată a avea cele mai puternice efecte. 
 
 


 


În acest caz particular, de pe 19 mai, manifestările lunii pline sunt SUPER intense, deoarece în aceeași zi avem și o conjuncție dramatică Venus-Uranus, care va condimenta lucrurile şi mai mult.
 
Putere, intensitate, obsesie, revelații și întoarceri neașteptate – specialiştii spun că această Lună plină are aceeaşi putere ca magia neagră!

În blogurile şi presa din străinătate cu informaţii din astrologie se scrie că nu e de mirare că ultimul episod din Game of Thrones va avea loc tot pe 19 mai, imediat după Luna Plină.
 
Luna Plina in Scorpion va fi chiar ca ultimul episod al Urzelii Tronurilor, cu unica diferenţă ca eroul principal vei fi…tu. Vor avea loc mari schimbări, menite să te pună mai mult în contact cu tine însuţi. Ideea e să nu te opui transformării, pentru ca oricum acest lucru nu o sa fie tolerat.
 
Luna în Scorpion vrea sa expună ceea ce a fost păstrat in întuneric în trecut. Latura pozitivă e însă că atunci când sunteți conștienți de partea voastră întunecată, aceasta își pierde puterea asupra voastră. 
 
Cu Luna Plina, vizavi de Mercur, s-ar putea să simțiți nevoia de a vă dezvălui sentimentele și opiniile. Alții pot, de asemenea, să-și dezvăluie sentimentele adevărate față de voi. Există un impuls puternic pentru a spune adevărul: acum sau niciodată.
 
Luna plină a Scorpionului ne va conecta cu sinele nostru cel mai adânc, cu dorințele cele mai consumatoare și cu temerile cele mai îngrozitoare. În cele din urmă, Luna Plină din Scorpion dorește să "dea voce" sinelui nostru autentic.
 
Ideea e să sapi cât de adânc poți până când găsești pasiunea care-ți hrănește sufletul. Şi ideea de bază e să cureţi ce nu îţi mai serveşte şi să stabileşti că nu te vei mulţumi cu nimic mai puţin decât ceea ce îşi doreşte sufletul tău. 
La fel ca amintirea drumului spre casă, călătoria spre interior poate fi ciudată, dar familiară. Luna Plina din Scorpion reprezintă de fapt cea mai profundă întoarcere acasă.
 
Pe PRO TV PLUS, cei pasionaţi de astrologie, pot afla informaţii interesante:

FOTO: PIXABAY

FULLSCREEN
luna plina in scorpion
  • /

related posts