Cornelia Marin, nutritionista vedetelor, iti spune ce sa mananci seara ca sa nu te ingrasi

Ai probleme cu silueta si nu poti sa sari peste masa de seara? Nici nu trebuie. Nutritionista vedetelor, Cornelia Marin, iti recomanda sa nu pierzi nicio masa, in special pe cea de pranz. "Oamenii mananca mult seara pentru ca nu mananca in timpul zilei, iar seara recupereaza cat pentru toata ziua", spune Cornelia.

"Cei mai multi dintre noi muncesc toata ziua, rontaie 2-3 chipsuri, si evident ca seara, dupa o zi de munca isi amintesc ca trebuie sa manance si atunci vor manca cat pentru toata ziua. Acesta este motivul pentru care cei mai multi se ingrasa", spune Cornelia Marin.

Consuma carne slaba si neaparat o salata!

"Masa de seara are mare legatura cu celelalte mese ale zilei si cu ce activitate ai. Este foarte important stilul de viata pe care il ai ca sa iti organizezi mesele. Eu pentru masa de seara intotdeauna as recomanda peste la cuptor sau la abur cu o salata. Indiferent ca este peste sau piept de pui, neaparat sa fie insotit de o salata de cruditati", spune Cornelia Marin pentru Perfecte.ro.

Alege hrana vie!

"Nu recomand nicio masa fara hrana vie, asta insemnand preparate care nu iau contact cu focul. Eu o sa lansez un meniu complet cu preparate care nu sunt deloc preparate la foc, asa numita raw food. O serie de preparate sunt gatite pana la 45 de grade celsius", spune Cornelia Marin.

Declarații de presă Klaus Iohannis
Recomandari