Horoscop zilnic 15 martie 2017. Leii au parte de schimbari profesionale, iar Varsatorii sunt influentabili


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 15 martie 2017.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

Dai dovada de un calm iesit din comun, care reuseste sa-i enerveze pe cei din jurul tau. Este chiar recomandat sa-ti pastrezi energia pentru situatii mai dificile si sa te concentrezi asupra oamenilor care chiar merita atentia ta. Astazi nu trebuie sa-ti faci planuri mari sau sa-ti asumi obligatii pe termen lung.

TAUR

Dupa o perioada grea si aglomerata din toate punctele de vedere, astazi te bucuri de o zi calma, fara probleme de rezolvat sau sfaturi de dat. Profita de ea din plin, iesi la o plimbare sau pur si simplu petrece putin timp cu tine si incarca-ti bateriile.

Citeste si: Cat de romantic este partenerul tau in functie de zodie. Cum isi manifesta iubirea

GEMENI

Este momentul sa tragi linie intre emotiile si sentimentele tale si ceea ce trebuie sa faci pentru a avea succes in proiectul pe care ti-ai propus sa-l demarezi in perioada urmatoare. Tine cont doar de sustinerea pe care ti-o ofera cei dragi si ignora orice tentativa a celor care vor sa te determine sa renunti.

RAC

Ai o stare emotionala buna si poti sa-ti echilibrezi sentimentele si trairile, astfel incat sa nu cazi in nicio extrema. Relatiile cu o colega sau o prietena se consolideaza, iar creativitatea care te caracterizeaza te scoate astazi din orice incurcatura.

LEU

Ai parte de schimbari importante de natura profesionala si din fericire pentru tine, sunt de bun augur. Cheia succesului tau este sa ramai asa cum esti, sa-ti mentii ideile si sa-ti sustii punctul de vedere, iar rezultatele vor veni in favoarea ta.

FECIOARA

Astazi ai parte de senzatii pe care nu le-ai mai simtit de mult. O persoana care a aparut de curand in viata ta te face sa te simti speciala si iubita si sa traieste acele senzatii minunate de fluturasi in stomac.

BALANTA

Urmeaza niste zile intense in care vei interactiona cu oameni pasionati si puternici. Cineva apropiat tie iti va prezenta o oportunitate care va putea sa-ti propulseze cariera intr-o cu totul alta directie. Iesi cat mai mult pe afara si bucura-te de energia pozitiva pe care o ai in acest moment.

SCORPION

O intalnire cu o persoana draga iti da acea energie si buna dispozitie de care aveai nevoie. Oboseala din ultima perioada si-a pus amprenta asupra ta, insa ai weekendul la dispozitie pentru a-ti incarca bateriile.

Citeste si: Cat de norocoasa esti in viata in functie de zodie

SAGETATOR

Esti incantata de perspectiva unei schimbari in viata ta. Fie ca este vorba de o schimbare de ordin sentimental sau de schimbarea jobului, cert este ca noua situatie ti se potriveste de minune.

CAPRICORN

Te bucuri de o atentie deosebita din partea persoanei iubite, care si-a dat seama cat insemni pentru el. Vrea sa iti arate ca te apreciaza si ca este fericit ca esti in viata lui. Arata-i ca si tu simti la fel pentru el.

VARSATOR

Nu te mai lasa atat de mult influentata de parerile celor din jur. Pui prea mare pret pe ceea ce spune lumea si pe ceea ce cred apropiatii despre tine. Trebuie sa tii cont si de faptul ca nici prietenii nu sunt intotdeauna sinceri.

Citeste si: Ce sa NU II SPUI si sa NU II FACI niciodata partenerului...in functie de zodie! Ce il enerveaza cel mai tare

PESTI

O persoana de care te simti atrasa de mai multa vreme da, in sfarsit, semne ca ar fi interesata de o eventuala intalnire. Desi astepti de mult timp acest moment, acum ai emotii si simti ca nu esti pregatita pentru marele moment. 

related posts

Modifică setările cookies