Horoscop zilnic 22 iulie 2014. Berbecii au probleme la locul de munca, iar Racii au noroc in dragoste


Leii au probleme financiare, iar Balantele primesc o veste buna de la locul de munca. Citeste mai jos intreg horoscopul zilei. 


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 21 - 27 IULIE 2014

BERBEC

Te confrunti cu o serie de probleme la locul de munca, iar din aceasta cauza nu esti intr-o dispozitie prea buna. Spre sfarsitul zilei reusesti sa te mai relaxezi, insa asta nu te va ajuta foarte mult.

TAUR

Te straduiesti prea mult sa atragi atentia asupra ta la locul de munca, iar cei din jurul tau nu percep cum trebuie acest comportament. Fii naturala si nu te mai ascunde in spatele unei masti.

GEMENI

Relatia cu partenerul de viata se afla intr-un punct critic, de aceea ar fi necesar sa purtati o discutie sincera si deschisa in care sa va spuneti ce va deranjeaza. Actioneaza cat mai repede, altfel ai putea avea probleme.

RAC

Daca nu esti deja implicata intr-o relatie, atunci pregateste-te de o perioada incarcata din punct de vedere sentimental. Este posibil sa intalnesti sufletul-pereche sau macar pe cineva cu care sa-ti faca placere sa-ti petreci timpul.

LEU

De cateva zile te confrunti cu niste probleme financiare, iar lucrurile nu par sa se aranjeze tinand cont ca tot apar numeroase cheltuieli neprevazute. Nici astazi nu prea ai noroc in acest sens.

FECIOARA

Relatia cu partenerul de viata merge din ce in ce mai bine, iar tu te pregatesti sa duci totul la un alt nivel. Ii faci un cadou la care visa de foarte multa vreme, iar intreaga zi o vei petrece sub semnul dragostei.

BALANTA

Dupa o lunga perioada in care ai muncit fara oprire, incep sa se vada si rezultatele. Sefii vor aprecia efortul depus, iar acest lucru se va vedea la salariu.

SCORPION

Nu esti intr-o dispozitie foarte buna, de aceea eviti sa porti discutii serioase sau sa iei decizii importante. Fa o pauza de la programul aglomerat pe care il ai si incearca sa te relaxezi putin.

SAGETATOR

Te gandesti din ce in ce mai mult la concediul care urmeaza sa vina, de aceea esti preocupata in a-ti pregati vacanta mult visata si asteptata.

CAPRICORN

Dupa o lunga perioada in care tot ai amanat sa iei o decizie cu privire la viitorul tau profesional, a venit momentul sa lasi deoparte gandurile schimbatoare si sa te hotarasti ce vrei sa faci cu cariera ta.

VARSATOR

Ai cateva probleme de sanatate pe care esti hotarata sa le rezolvi cat mai repede, asa ca iti faci programare la un medic. Ia-ti si cateva zile libere, deoarece oboseala acumulata incepe sa-si faca efectul.

PESTI

Esti mult prea concentrata pe proiectele de la munca, incat iti neglijezi atat prietenii, cat si partenerul de viata. Fii atenta la cei din jur ca sa nu inrautatesti situatia.

related posts

Modifică setările cookies