Horoscop zilnic 28 iulie 2014. Fecioarele au probleme la locul de munca, iar Scoprionii incep noi proiecte


Horoscop zilnic 28 iulie 2014. In plus, Pestii descopera ca planurile pe care le-au facut cu atata meticulozitate pana acum se vor duce pe apa sambetei.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 28 IULIE - 3 AUGUST

 

BERBEC

Astazi, atmosfera de acasa iti afecteaza intreaga activitate. Incearca sa te tii departe de probleme si scandaluri daca vrei sa termini tot ceea ce ai de facut. Abia apoi ocupa-te de problemele personale.

TAUR

Atmosfera de acasa se resfrange asupra ta. Daca esti inconjurata de iubire si liniste, vei avea parte de o zi in acelasi ton. Daca, in schimb, ai tensiuni in familie, nu-ti va merge deloc bine. E posibil sa ai parte de o vizita neanuntata si sa primesti musafiri.

GEMENI

Gemenii au parte de o zi relaxata la locul de munca. Desi sunt implicati in mai multe proiecte, colegii de munca se mobilizeaza, iar lor nu le ramane decat sa coordoneze din umbra si sa verifice ocazional desfasurarea lucrurilor.

RAC

Incerci sa atingi un obiectiv pe care ti l-ai stabilit demult, dar, din pacate, planetele nu se aliniaza in favoarea ta. Sfatul nostru este sa nu te lasi descurajata si sa mai incerci, dar nu chiar imediat. In cateva luni e posibil sa marchezi o reusita.

LEU

O zi buna pentru Lei. Optimismul de care dati mereu dovada va ajuta sa incheiati ziua cu zambetul pe buze si in preajma unor persoane apropiate, la care tineti mult si in care aveti toata increderea.

FECIOARA

Iti irosesti energia din cauza unor probleme la locul de munca. La sfarsitul zilei te simti epuizata si nu-ti doresti decat sa vina mai repede weekend-ul.

BALANTA

Esti invidioasa pe curajul si independenta celor din jurul tau. Iti doresti sa faci un lucru pe care momentan nu ai posibilitatea sa-l duci la bun sfarsit. In loc sa-ti exprimi cu voce tare nemultumirile, alege sa stai in umbra astazi. Doar asa vei evita conflictele.

SCORPION

Iti asumi responsabilitatea pentru un proiect caruia s-ar putea sa nu ii faci fata. Daca ai intrat in hora trebuie sa joci insa, iar echipa pe care ti-o alegi va face diferenta dintre un rezultat bun si unul mai putin reusit.

SAGETATOR

Esti fermecatoare si datorita carismei personale reusesti sa obtii un lucru neasteptat. Desi e posibil sa inregistrezi un esec astazi, depasesti momentul cu demnitate si cu capul sus, pregatita sa procedezi si mai eficient data viitoare.

CAPRICORN

O zi cu stari de spirit schimbatoare. Cand debordezi de energie, cand obosesti si simti ca nu mai esti capabila sa faci nimic. Va fi dificil sa te descurci in acest fel al locul de munca, insa va trebui sa o faci, intrucat ai o multime de treburi.

VARSATOR

Ai un noroc chior astazi. Printr-o imprejurare bizara, reusesti sa depasesti un obstacol aparent dificil. Incerci ceva nou si iti descoperi un talent pe care nu ai stiut ca il ai.

PESTI

Descoperi ca planurile pe care le-ai facut pana acum se duc pe apa sambetei dintr-un motiv care nu tine de tine. Ai parte de o dezamagire si te simti comple descurajata.

related posts

Modifică setările cookies