Horoscopul saptamanii 7 - 13 iulie 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


O saptamana obositoare si solicitanta la locul de munca pentru majoritatea semnelor zodiacale. Multe dintre zodii risca sa-si piarda serviciul sau sa afle ca postul le este restructurat. Iata horoscopul saptamanii 7 - 13 iulie 2014.


Daca esti Pesti, vei avea parte de o surpriza placuta din partea partenerului de viata. Vei vedea mai jos deespre ce este vorba. 

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 7 - 13 iulie 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Esti confuza. Simti cum in mintea ta se ingramadesc gandurile si ai nevoie de un moment de liniste pentru a face ordine si a lua o hotarare pentru viitor. Nu esti deloc multumita de relatie si simti ca tot efortul pe care l-ai depus pana acum a fost in van.

Bani - Ai parte de un castig neasteptat de-a lungul acestei saptamani. Nu e vorba de o suma neaparat mare, dar vorbim totusi de o imbunatatire care nu iti va prinde deloc rau. 

Sanatate - Risti sa cazi la pat din cauza epuizarii. Cand toti se gandesc la vacante si concedii, tu ai o multime de responsabilitati si un program incarcat, care iti afecteaza sanatatea.

Munca - Muncesti prea mult. Te-ai inhamat la o multime de proiecte si ti-ai asumat mai multe responsabilitati decat ar fi trebuit, iar oboseala se va resimti. Nu poti sa mai dai inapoi asa  ca tot ce-ti ramane de facut e sa incerci sa faci totul cat mai bine cu putinta.


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Ai parte de o "victorie" in ceea ce priveste viata amoroasa. Dupa o perioada nefavorabila, reusesti sa comunici eficient cu partenerul si sa ajungeti la o intelegere. Mai acorzi o sansa acestei legaturi care ti-a schimbat viata, iar lucrurile ar putea merge foarte bine in viitor.

Bani - Nu ai parte de o saptamana rea din punct de vedere financiar, cu toate ca esti predispusa sa faci cheltuieli nechibzuite. Inainte de cumpara ceva, intreaba-te daca ai nevoie cu adevarat de obiectul respectiv sau este pur si simplu un moft. 

Sanatate - Faci o programare la medic dupa cateva luni in care ai tot amanat aceasta intalnire de teama ca raspunsul pe care il vrei primi va fi unul nefavorabil.

Munca - Mare grija! E posibil sa cazi intr-o cursa intinsa de un coleg de serviciu care nu te simpatizeaza foarte tare. Stii si tu deja despre cine este vorba, asa ca nu-ti ramane decat sa ai grija si sa il impiedici sa-ti puna bete in roate.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste. Ai asteptari foarte mari de la viitorul partener, uneori chiar imposibile. Daca vrei sa-ti gasesti perechea si sa te simti implinita din punct de vedere amoros, va trebui sa-ti scazi standardele. E interesant fiindca ai in preajma pe cineva care iti da tarcoale de ceva timp, dar caruia nu i-ai acordat nciio sansa. Poate te razgandesti.

Bani - Nu e o saptamana aspectata pozitiv din punct de vedere financiar. Apar niste probleme si va trebui sa scoti bani din cont, bani pe care ii pastrasei pentru alte scopuri. 

Sanatate - Reusesti, in sfarsit, sa te odihnesti corespunzator. Dupa o perioada aglomerata, in care te-ai suprasolicitat, ai decis sa iei o pauza si sa-ti reincarci bateriile. O decizie buna, pe care va trebui sa o mentii si in viitorul apropiat.

Munca - Mare grija la capitolul comunicare! Risti sa transmiti mesaje contradictorii si confuze, pe care colegii nu le vor receptiona asa cum se cuvine. Din aceasta cauza, vor aparea ceva probleme, iar proiectele in care esti implicata vor fi intarziate.


HOROSCOP RAC

Dragoste - Esti suparata, confuza si te certi cu partenerul de viata. Ai ajuns sa nu mai stii nici macar tu de ce lupti pentru aceasta relatie, avand in vedere ca in ultima vreme nimic nu mai merge bine. Amani sa iei marea decizie si nu stii daca sa continui legatura sau nu.

Bani - Nici nu pierzi, nici nu castigi bani. E o saptamana statica din punct de vedere financiar si e probabil ca pana la sfarsitul lunii aceasta situatie sa se mentina. Vestea buna? Macar nu inregistrezi pierderi, spre deosebire de reprezentantii altor semne zodiacale.

Sanatate - Nu ai deloc probleme de sanatate saptamana aceasta. Dieta echilibrata si orele de somn respectate cu strictete incep, in sfarsit, sa dea rezultate. 

Munca - Schimbari favorabile la locul de munca. Primesti o marire de salariu, esti avansata, esti pusa in fruntea unui proiect important... oricare dintre aceste solutii se poate concretiza de-a lungul acestei saptamani. Meriti, asa ca bucura-te si profita de pe urma acestei reusite.


HOROSCOP LEU

Dragoste - Simti ca a venit momentul sa iei o decizie drastica. Relatia ta pur si simplu nu merge si esti pe cale sa ii pui punct odata pentru totdeauna. E o decizie dificila, dar tine minte ca te-ai agatat pana acum de un vis care nu va deveni niciodata realitate.

Bani - Ai parte de o intalnire cu un posibil viitor asociat, o persoana apropiata de care te leaga semnul banilor. S-ar parea ca veti avea impreuna parte de niste rezultate financiare bune, insa doar pe termen scurt.

Sanatate - Dureri de spate si probleme cu muschii. Te suprasoliciti din punct de vedere fizic si e imposibil sa nu resimti anumite dureri. Poate ar trebui sa tratezi lucrurile cu mai multe relaxare si sa faci miscare doar din placere.

Munca - Tinzi sa fii neglijenta si sa nu acorzi suficienta atentie lucrurilor care se intampla in jurul tau la locul de munca. Din aceasta cauza, vei avea probleme cu superiorii.


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Te simti pregatita sa o iei de la inceput. Pur si simplu te-ai saturat sa traiesti din amintirile unei iubiri trecute, iar de-a lungul acestei saptamani dai o noua sansa dragostei. Vei simti din nou fluturasi in stomac, in curand. 

Bani - Te redresezi incetul cu incetul dupa o perioada in care ai facut cheltuieli si ai pierdut bani. Continua aceasta strategie a cumpatarii si vei vedea ca probleme cu banii se vor solutiona. 

Sanatate - Incepi sa te confrunti cu mici afectiuni cauzate de stres. Iti cade parul, tenul prezinta imperfectiuni, iar unghiile par tot mai fragile. Trebuie sa incepi sa iei suplimente de vitamine sau pur si simplu sa-ti schimbi alimentatia astfel incat sa oferi organismului nutrientii de care are nevoie. 

Munca - O saptamana inspirata la locul de munca. Vii cu propuneri si idei foarte ingenioase, care ar avea potential sa se transforme in proiecte frumoase, insa, din pacate, colegii si superiorii nu te iau in serios, iar asta ajunge sa te frustreze.


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Vei dori ca relatia ta sa se incadreze in anumite tipare imposibil de realizat. Vrei sa ai parte de un gest romantic iesit din comun sau de o intalnire ca-n filme, dar asteptarile tale sunt cam mari. Trebuie sa inveti sa te bucuri de ce ai si sa apreciezi ce-ti ofera partenerul.

Bani - Ai succes din punct de vedere financiar. Ai descoperit o reteta care pare sa dea rezultate si sa-ti aduca o multime de castiguri, iar din aceasta cauza atragi invidia celor din jur. 

Sanatate -  Posibil sa acuzi dureri abdominale. Nu e nimic grav, nu trebuie sa te ingrijorezi, insa trebuie totusi sa ai mai multa grija de sanatate si sa nu te mai consideri invincibila din punct de vedere fizic.

Munca - Ai parte de o perioada dificila la locul de munca. Compania la care lucrezi inregistreaza o pierdere de resurse, iar toti cei implicati sunt nevoiti sa se adapteze la noi conditii pana la remedierea problemelor.  


HOROSCOP SCORPION

Dragoste - O saptmana aspectata foarte bine din punct de vedere amoros. Vei incepe o relatie cu o persoana care a reusit sa aprinda flacara iubirii in tine, dupa o perioada indelungata in care ti-ai refuzat orice capriciu amoros. E foarte posibil ca cel de langa tine sa fie jumatatea ta, sufletul tau pereche.

Bani - Un prieten apropiat iti cere un imprumut la mijlocul saptamanii si promite ca iti va returna banii imediat ce intra in posesia salariului. E vorba de o persoana apropiata pe care vrei sa o ajuti, asa ca vei retrage o suma din cont si vei face o fapta admirabila.

Sanatate - Stai bine cu sanatatea. La inceput de saptamana e posibil sa resimti noptile albe in care te-ai distrat, dar pana vineri reusesti sa te mobilizezi si esti forma pentru un nou weekend nebun, de vara.

Munca - Nu-ti mai place locul tau de munca si simti ca ai nevoie o schimbare, dar ceea ce te sperie e ca nu curge cu lapte si miere pe piata de munca de la noi din tara. Traiesti o dilema si nu stii daca sa-ti dai demisia sau nu, hotarare pe care o vei amana pana la sfarsitul saptamanii.


HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - In urma cu putin timp ajunsesei la o intelegere cu partenerul. Dupa ce i-ai spus oful, el a fost de acord sa-si schimbe atitudinea si sa se arate mai tandru, mai implicat. Din pacate, nu si-a aratat inca aceasta latura la care tu tanjesti, ceea ce te pune serios pe ganduri.

Bani - Mare grija! Esti pe cale sa fii trasa pe sfoara din punct de vedere financiar. Chit ca e vorba de un agent de vanzari care nu iti da restul corect, chit ca primesti o factura "umflata", cert este ca inregistrezi mici pierderi care iti vor cauza nervi si o stare generala neplacuta.

Sanatate - Daca din alte puncte de vedere saptamana nu se anunta tocmai favorabila, din punct de vedere al sanatatii stai bine. Ai grija doar sa te alimentezi corespunzator si sa te odihnesti cum se cuvine.

Munca - Situatia la locul de munca e incerta. Se fac restructurari sau reduceri de personal si e foarte posibil sa te numeri printre cei la care trebuie sa se renunte. Din fericire, o persoana apropiata iti propune sa te implici intr-o alta activitate, care iti va ocupa timpul si te va face sa-ti reconsideri viata profesionala.


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Traiesti in trecut si din cauza persoanei care te-a ranit atat de tare, nu poti sa arunci o privire atenta in jur si sa vezi ca exista o alta care te doreste si care este dispusa sa te faca fericita.

Bani - Stai bine cu banii, chiar daca faci mici cheltuieli. Nu resimti pierderile acestea fiindca ele sunt indrpetate catre cadouri pentru prieteni si mici recompense pe care simti ca le meriti dupa atat de multa munca. 

Sanatate - Te plangi de dureri musculare si de dureri de spate. Nu obisnuiesti sa faci prea multa miscare, iar sedentarismul te-a transformat intr-o persoana care nu face fata nici celui mai mic efort fizic. Trebuie sa iei atitudine in acest sens.

Munca -  Treci prin cea mai buna perioada de pana acum la locul de munca. Ideile tale sunt apreciate, iar superiorii te lauda pentru efortul depus pana acum in proiecte importante. Te simti bine si nu-ti doresti decat sa demonstrezi ca poti mai mult de-atat.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - In trecut, ai fost naiva cand a venit vorba despre iubire si nu vrei sa repeti aceasta greseala. Apare in viata ta o noua prezenta masculina interesanta, dar o ignori din cauza temerilor trecutului. Nu ai de ce sa-l eviti sau sa-l respingi. E vorba de un barbat bun, care te va cuceri in cele din urma.

Bani - Iti stabilesti un obiectiv financiar foarte ambitios, pe care ai de gand sa-l duci la bun sfarsit pana la finalul anului. Asta inseamna ca incepand de acum, iti reconfigurezi stilul de viata si incepi sa traiesti mai modest, pentru a economisi bani pentru planurile viitoare.

Sanatate - Nu apar fluctuatii mari in ceea ce priveste sanatatea. E posibil sa suferi de migrene, insa in afara de acest mic inconvenient, nu ai de ce sa-ti faci probleme.

Munca - Primesti o critica, ti se face o observatie, iar asta nu-ti prinde bine deloc. Cu toate ca aceasta remarca facuta de superior nu are un substrat negativ, tu crezi ca seful are ceva personal cu tine si incepi sa ai o atitudine nepotrivita. Mare grija!


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Ai parte de o surpriza placuta din partea partenerului. Desi nu e cel mai romantic barbat si nici nu obisnuieste sa faca gesturi romantice, de data aceasta reuseste sa te surprinda in mod placut si simti ca plutesti dupa dovada lui de iubire.

Bani - Nu esti deloc cumpatata cand vine vorba de cheltuieli. Inca esti in posesia unei sume de bani si simti ca poti sa investesti in articole vestimentare sau electrocasnice, fara sa te gandesti ca va veni sfarsitul lunii, in care situatia nu va mai fi atat de roz.
 
Sanatate - Stai bine cu sanatatea si nu acuzi dureri. Ai adoptat un stil de viata sanatos si, acum ca te-ai obisnuit sa elimini elementele nocive din alimentatie, poate ca ar trebui sa incepi si o cura de detoxifiere. Te vei simti si mai energica!

Munca - E o saptamana linistita la locul de munca. In timpul liber, planuiesti concediul la care visezi de atata timp si incerci sa gasesti detsinatia perfecta, care te va ajuta sa-ti reincarci bateriile.

related posts

Modifică setările cookies