Horoscopul saptamanii 16 - 22 iunie 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


O saptamana in care semnele zodiacale trebuie sa aiba mare grija in ceea ce priveste locul de munca. Nici din punct de vedere financiar lucrurile nu stau bine pentru cateva dintre ele. Iata horoscopul saptamanii 16 - 22 iunie 2014.


Daca esti Pesti, ai parte de o dezamagire in plan amoros. Vei vedea mai jos de ce. Vedetele saptamanii: Zoe Saldana (36), Nicole Kidman (47), Meryl Streep (65). 

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 16 - 22 iunie 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Nu vrei sa mai lupti pentru relatia in care te afli. Oricat de mult te-ar provoca jumatatea ta la conversatii constructive, care sa rezolve eventualele probleme dintre voi, pur si simplu te simti deja detasata de ce se intampla si refuzi cooperarea.

Bani - Din cauza unor neintelegeri, ai putea pierde un proiect important, sursa veniturilor tale. Mare grija! Comunicarea si negocierea sunt elementele cheie de care trebuie sa tii cont daca vrei sa treci cu bine peste acest hop.

Sanatate - O stare de sanatate fragila, pe care o deteriorezi si mai tare din cauza stresului si a programului incarcat. Relaxeaza-te, mananca bine si ai grija sa te mentii in permanenta hidratata.

Munca - Te retragi din activitatea pe care o faci acum. Se prevede o demisie sau pur si simplu renuntarea la un proiect la care ai muncit. Desi multi ar fi speriati sa o ia de la capat, pentru tine noul inceput e de bun augur.


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Simti ca relatia ta nu avanseaza, ca nu are niciun viitor. La inceput, aveai o multime de vise si sperante legate de partener, insa niciunul nu se concretizeaza, iar asta te pune serios pe ganduri.

Bani - Trebuie sa fii putin mai cumpatata cand vine vorba de cheltuieli. Te intinzi mai mult decat ti-e plapuma, iar consecintele actiunilor tale de acum se vor vedea mai curand decat crezi.

Sanatate - Posibile probleme cauzate de un regim alimentar deficitar. Trebuie sa inveti sa consumi alimente bogate in nutrienti si, mai ales, sa te hidratezi corespunzator. Sfatul nostru, inainte de a lua orice decizie legata de sanatatea ta, consulta medicul.

Munca - Un context astral favorabil promovarilor, dezvoltarii profesionale. Din pacate insa, o data cu aceste avantaje, vin si ceva probleme si mai multe responsabilitati. Vei avea nevoie de concentrare maxima pentru a duce la bun sfarsit tot ceea ce ai de facut.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste. Ti se aprind calcaiele dupa o persoana care si-a luat deja un angajament fata de altcineva. Desi esti tentata sa treci peste acest "amanunt", astrele nu sunt favorabile in ceea ce priveste aceasta legatura. Nu vei avea nimic de castigat daca treci la fapte.

Bani - Nu stai  rau cu banii, dar nici nu te poti lauda cu bonusuri sau castiguri suplimentare. Daca vrei sa ai un ban pus deoparte pentru ziua de maine, trebuie sa incepi de pe acum sa economisesti fiindca nu se intrevad imbunatatiri financiare.  

Sanatate - Esti plina de energie si tanjesti sa petreci cat mai mult timp in aer liber, ceea ce va avea efecte pozitive asupra tonusului tau. Grija mare totusi, sa nu fortezi. Nu ai chiar conditia fizica a unei sportive de performanta!

Munca - Iti merge incredibil de bine in plan profesional. E cea mai buna perioada din an pentru tine la locul de munca si, chiar daca esti inconjurata de cativa invidiosi care abia asteapta sa gresesti, nu ii dai nimanui satisfactia de a esua.


HOROSCOP RAC

Dragoste - Trebuie sa deschizi bine ochii pentru ca zvonurile pe care le-ai tot auzit despre partener se dovedesc a fi adevarate: fara stiinta ta au avut loc flirturi, poate chiar tradari. Confrunta-l si incearca sa afli care este tot adevarul. 

Bani - Ai obiective marete, dar, din pacate pentru tine, nu ai facut un plan bun, iar eforturile tale nu doar ca sunt in zadar, dar conduc la pierderea unor sume de bani. Apeleaza la ajutorul unui prieten care se pricepe mai bine la finante si te vei redresa rapid. 

Sanatate - O saptamana aspectata pozitiv la capitolul sanatate. Multi te invidiaza pentru tonusul tau si au de ce: te simti  si arati excelent.

Munca - O perioada marcata de schimbari. Unele dintre ele nu sunt tocmai pozitive, asa ca trebuie sa te pregatesti psihic pentru o perioada solicitanta, in care vei avea nervii intinsi la maxim.


HOROSCOP LEU

Dragoste - O saptamana excelenta pentru Lei la capitolul iubire. Niste planuri facute alaturi de partener se concretizeaza, iar asta nu doar ca iti provoaca o bucurie imensa, ci si imbunatateste vizibil relatia dintre voi. 

Bani - O perioada a pierderilor. Ai fost pusa recent in situatia de a cheltui sume mari de bani si abia de saptamana aceasta incepi sa iti revii in plan financiar.

Sanatate - Noptile nedormite din ultima vreme incep sa-si faca simtita prezenta. Incearca sa te odihnesti mai mult si vei vedea ca dupa doar cateva ore de somn, te vei simti mult mai bine atat fizic, cat si psihic.

Munca - In urma cu ceva timp, ti-ai propus sa avansezi la locul de munca, sa obtii un proiect important, sa le demonstrezi tuturor ca esti un angajat valoros. Reusesti de-a lungul acestei saptamani sa duci la bun sfarsit acest plan si, cu toate ca ai avut de parcurs un drum lung si obositor pana aici, satisfactia e mare.


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Te incearca emotii puternice. In viata partenerului apar tot felul de persoane noi, iar asta te sperie si iti provoaca nesiguranta. Simti ca nu esti suficient de buna pentru cel de langa tine si trebuie sa ai mare grija ca aceasta teama constanta sa nu iti afecteze relatia.

Bani - Iesi in pierdere cu o suma de bani si asta pentru ca cineva te trage pe sfoara. Cu toate ca esti indreptatita sa reactionezi agresiv, daca o vei face, tot tu vei fi acuzata de lucruri pe care nu le-ai facut. Nu e drept, dar daca vei trata situatia cu rabdare, totul se va rezolva in favoarea ta.

Sanatate - Te consumi, te macini, te stresezi din cauza unor probleme care nu tin de tine. Respira, petrece timp in aer liber, mananca ceva hranitor si bun si nu lasa oboseala sa te doboare.

Munca - Primesti o sarcina importanta pentru ca esti un angajat de incredere, capabil, pe care cei din jur se pot baza. Faptul ca ai relatii bune cu colegii si ca esti o persoana placuta iti este de mare ajutor.


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Tu si partenerul ajungeti intr-un punct in care fiecare isi doreste altceva. Mai rau este ca nici nu vor exista tentative de remediere a situatiei, ceea ce duce la o distantare si mai accentuata. Incepi sa te intrebi daca relatia asta e ce-ti doresti cu adevarat.

Bani - Se iveste un castig neasteptat. Chiar daca suma nu e considerabila, e un plus binevenit, cu atat mai mult cu cat nu te-ai fi gandit vreodata ca iti vor intra bani in cont. 

Sanatate - Dupa o perioada in care nu te-ai simtit foarte bine, urmeaza o saptamana aspectata bine din punct de vedere fizic. Trebuie doar sa ai grija, sa te menajezi si sa respecti regulile pe care le-ai aplicat recent pentru ca dau rezultate bune.

Munca - Lucrezi de ceva timp intr-un loc de care nu mai esti multumita, iar saptamana aceasta, pe neasteptate, primesti o alta oferta care iti face cu ochiul. Nu vei gresi daca vei accepta.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Intre tine si partener planeaza de ceva vreme incoace un conflict, o neintelegere, iar banii sunt cei care dau nastere acestei seminte de scandal. Saptamana aceasta va trebui sa vorbiti clar despre cine, ce plateste si sa depasiti problema.

Bani - Asa cum am spus, te afli in mijlocul unui conflict de interese din care va fi destul de dificil sa iesi fara pierderi. Vestea buna este ca, desi banii sunt retrasi, primesti o bijuterie sau poate un accesoriu scump, care compenseaza cumva ghinionul financiar.  

Sanatate - Sanatatea nu iti face prea multe probleme. Poate ca ar fi totusi indicat sa iei in considerare o posibila consultatie medicala de rutina, care sa iti ofere confirmarea medicului ca intr-adevar e totul in regula cu tine.

Munca - Se amana unul dintre proiectele la care lucrezi intens deoarece unii dintre colaboratori devin mai exigenti si modifica cerintele in ultimul moment. Va trebui sa te ocupi personal de anumite aspecte si sa iti pui la bataiae abilitatile si cunostintele pentru ca rezultatul sa fie satisfacator.
 

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Lupti impotriva propriilor tale sentimente. Iti dai seama ca pe unul dintre prietenii tai apropiati nu-l mai vezi doar ca pe un amic, ci ca pe un potential iubit, insa nu stii daca sa faci o miscare in acest sens si sa risti relatia frumoasa pe care ati avut-o pana acum.

Bani - Stagnezi din punct de vedere financiar. Nici nu castigi, nici nu pierzi bani, ceea ce pe multi i-ar incanta. Tu vrei insa mai mult si pornesti in cautarea a ceea ce simti ca iti lipseste.

Sanatate - Esti melancolica, uneori deprimata. Saptamana aceasta trebuie sa investesti in starea ta psihica, sa faci lucruri care te linistesc si care te ajuta sa-ti gasesti pacea interioara. Procedand asa, si micile probleme fizice vor trece.

Munca - Ai muncit din greu pentru a atinge o pozitie buna la locul de munca, pentru a obtine un proiect, o marire sau o prima. Desi esti capabila si perseverenta, rezultatele nu se vad si iei decizia sa cauti altceva, in speranta ca noua alternativa iti va oferi si o satisfactie personala, pe langa cea financiara.


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Esti singura si ti-e bine asa. Crezi cu tarie ca in acest moment ai alte prioritati in viata, nu iubirea, dar acest lucru nu te impiedica sa mai arunci cu privirea in stanga sau in dreapta si sa te bucuri de priveliste.

Bani - O saptamana in care faci mari cheltuieli. Ti-au ramas niste facturi de platit, trebuie sa participi la anumite evenimente sau sa procuri cadouri pentru persoane apropiate, iar toate aceste investitii se vor resimti pregnant de-a lungul intregii luni.

Sanatate - O saptamana stresanta. Incerci sa faci foarte multe lucruri in acelasi timp, te ingrijorezi din cauza lor, iar haosul interior incepe sa se reflecte si in ceea ce priveste sanatatea. Posibile probleme de digestie si, probabil, insomnii.

Munca -  Esti acuzata ca te misti incet, ca muncesti, dar fara rezultate, ca nu procedezi corect. Superiorii incep sa se intrebe daca nu cumva a venit momentul sa te inlocuiasca, ceea ce inseamna ca va trebui sa le arati ca esti un angajat de incredere si o buna profesionista.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Esti pe cale sa suferi o deziluzie. Iti facusei sperante si parca simteai deja fluturasi in stomac, insa asteptarile tale nu sunt compatibile cu ale celeilalte persoane, lucru care nu doar ca te pune pe ganduri, dar iti creeaza un sentiment de gol, de tristete.

Bani - Esti pe cale sa cazi intr-o capcana sau sa fii trasa pe sfoara. Poate la un magazin, poate in ceea ce priveste o factura, dar cert e ca cineva va incerca sa-ti sustraga o suma de bani, pe nedrept. Fii cu ochii in patru.

Sanatate - Probleme cu muschii, cu spatele. Nu ai grija de tine in mod corespunzator, iar asta incepe sa se resimta in ceea ce priveste starea de sanatate.

Munca - Vei primi o propunere atat de buna, incat va parea neadevarata. Vei auzi promisiuni ambitioase, se vor aminti sume mari de bani si poate ca pentru un moment te vei simti tentata sa faci o schimbare in plan profesional. Nu te grabi, nu tot ce zboara se mananca.


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Incerci sa lupti pentru relatie, mai ales datorita clipelor frumoase pe care le-ati trait si a trecutului care va leaga. Din pacate, prezentul e foarte diferit de ce s-a intamplat atunci si e posibil sa lupti cu un dusman caruia deja nu ii pasa.

Bani - Esti ingenua cand vine vorba de bani si tinzi sa faci cheltuieli necumpatate, pe care le vei regreta mai tarziu. Dincolo de aceste mici investitii, simti nevoia sa mai faci si cate o fapta buna, reflectata tot financiar, iar asta iti va lasa portofelul cam gol.
 
Sanatate - Te simti bine, arati bine, iar cei din jur aproape ca te invidiaza din aceasta cauza. Le poti impartasi oricand din secretele tale, intrucat chiar stii cum sa ai grija de sanatatea ta.

Munca - Se profita de tine si de faptul ca esti corecta si muncitoare. Nu permite acest lucru si ia atitudine de fiecare data cand simti ca esti neindreptatita.

related posts

Modifică setările cookies