Horoscop zilnic 30 iulie 2014. Gemenii rezolva probleme legate de casa, iar Fecioarele isi planifica vacanta


Horoscop zilnic 30 iulie 2014. In plus, Pestii au parte de o zi linistita si relaxata, pe care nicio intamplare neplacuta nu o poate strica.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 28 IULIE - 3 AUGUST

BERBEC

O zi in care faci cheltuieli inutile. Esti predispusa sa dai bani pe tot felul de prostii si trebuie sa te supui unui exercitiu solicitant de autocontrol ca sa nu achizitionezi lucruri de care nu ai de fapt nevoie.

TAUR

O zi armonioasa si linistita pentru Tauri. Esti norocoasa si intri in posesia unui bun pe care ti-l doreai demult fara sa investesti o suma mare in el. Bucura-te de acest 30 iulie caci este unul perfect!

GEMENI

Rezolvi probleme legate de casa si finante. Faci cumparaturi, te ocupi de facturi si ai grija sa nu-ti lipseasca nimic. Nu uita insa ca uneori e placut sa-ti faci si cate o mica placere. Permite-ti sa fii putin iresponsabila!

RAC

Te simti foarte singura de ceva vreme incoace si decizi ca a venit momentul sa reiei legatura cu multe dintre persoanele care au iesit involuntar din viata ta. E o zi cu revederi si nostalgii, cu amintiri si noi prietenii.

LEU

Incerci sa rezolvi pe cont propriu o problema care apare fie la lucru, fie acasa. Desi de obicei e un lucru bun sa te bazezi doar pe tine si pe fortele proprii, te sfatuim ca astazi sa ii lasi pe cei dragi sau pe cei in care ai incredere sa te ajute. 

FECIOARA

Inchei un aspect legat de o calatorie, de vacanta sau de o iesire in oras. Poate fi vorba de concediu sau pur si simplu de un city-break de weekend, dar cert este ca reusesti sa bati palma pentru aceasta aventura, iar asta nu face decat sa-ti provoace buna dispozitie.

BALANTA

Nu e o zi tocmai reusita. Starea ta generala va fi una proasta, dar, din fericire pentru tine, ai oameni speciali care-ti stau alaturi indiferent de situatie, iar azi nu vor face exceptie. Cu ajutorul lor, vei reusi sa treci peste pesmism si melancolie.

SCORPION

Esti pornita si irascibila, iar cea mai importanta lectie pe care trebuie sa o inveti este ca uneori sunt bune si compromisurile. Incearca sa accepti cu o mai mare usurinta lucrurile care ti se intampla si vei vedea ca pe viitor vei culege foloasele acestei atitudini.

SAGETATOR

Ai parte de o zi usoara si relaxata. Asta nu pentru ca nu ai avea o multime de treburi de facut, ci pentru reusesti sa te organizezi foarte bine si sa duci la bun sfarsit tot ceea ce ai de facut. Seara, ai parte de o intalnire cu prietenii.

CAPRICORN

Trebuie sa-ti pui la bataie creativitatea pentru a rezolva niste probleme care se ivesc la locul de munca. Nu-ti pierde increderea in fortele proprii si trateaza totul cu mult calm. Vei vedea ca lucrurile se vor aseza in cele din urma.

VARSATOR

Tinzi sa fii foarte incordata si rigida, iar asta iti provoaca probleme cu cei de la munca. Respira, iesi la pranz cu ei intr-un mediu neutru si gasiti o solutie de compromis pentru a inregistra rezultate optime.

PESTI

O zi frumoasa pentru Pesti. Desi e mijlocul saptamanii iti faci cuva timp sa iesi in natura. Poate e vorba de o terasa frumoasa, poate mergi la alergat in parc, dar cert este ca nimic nu-ti poate zdruncina energia si pofta de viata.

related posts

Modifică setările cookies