Horoscopul saptamanii 1-7 septembrie 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


O saptamana dificila din punct de vedere financiar, insa cu rezultate bune la locul de munca.


Racii se afla in cautarea marii iubiri, iar leii sunt mai gelosi ca niciodata.

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 1-7 SEPTEMBRIE 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Este o saptamana in care iti revine cheful de viata. Flirtezi mult, esti in cautare de noi aventuri si de distractie. Ai insa grija si la reputatia ta. Daca iti faci de cap prea mult, este posibil sa te trezesti cu o reputatie proasta si sa ajungi sa fii ocolita de barbati.

Bani - Nu iti revii nici acum din punct de vedere financiar. Dimpotriva, gaura din bugetul tau este si mai mare. Te vezi nevoita sa apelezi la rude si la prieteni ca sa o scoti la capat cu cheltuielile. De abia la finalul lunii vei scapa de o parte din datorii.

Sanatate -  La aspectul sanatate stai ceva mai bine decat saptamana trecuta. Esti mai energica si iti propui sa ai mai mare grija de sanatatea ta. Te gandesti sa iti faci abonament la o sala de fitness sau la un bazin de inot si sa fii mai atenta la alimentatie.

Munca - La job colegii sunt cu ochii pe tine si iti vaneaza orice pas gresit. Succesele tale din ultima perioada nu sunt vazute cu ochi buni de colegi, care vor sa iti bage bete in roate. Ai grija sa nu ajunge informatii gresite la urechile sefilor.


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Simti ca plutesti, ai fluturi in stomac si te simti mai indragostita ca niciodata. Nu te lasa insa furata de senzatiile de moment. Nu este cazul sa iei decizii pripite. Bucura-te de aceste emotii si lasa lucrurile sa evolueze de la sine.

Bani - Esti mai cheltuitoare ca niciodata. Cumperi orice vezi cu ochii si asta te va lasa fara bani la finalul saptamanii. Esti intr-o perioada in care te bucuri ca un copil de orice achizitie facuta. Ai grija totusi sa nu iti depasesti prea tare bugetul.

Sanatate - Problemele mai vechi de sanatate ramase nerezolvate iti dau batai de cap. Fa o programare la medic ca sa scapi de grija lor. Nu este nimic grav, insa daca tot amani este posibil sa ajungi intr-o situatie neplacuta.

Munca - Treci printr-o perioada excelenta la locul de munca. Reusesti sa te faci remarcata in fata sefilor, care te dau ca exemplu celorlalti colegi. Nu ti-o lua insa in cap, continua sa lucrezi la fel de mult si rezultatele nu vor intarzia sa apara.


HOROSCOP GEMENI

Dragoste. Te simti pierduta si ai senzatia ca nu vei intalni niciodata persoana potrivita. Nu este cazul sa iti plangi de mila si nici sa te apuci sa iesi la intalniri pe banda rulanta doar in speranta ca il vei gasi pe Fat Frumos. Vei vedea ca in curand va aparea cineva si in viata ta.

Bani - In sfarsit, ai reusit sa iti platesti toate datoriile si te gandesti sa faci si niste economii. Te gandesti deja la urmatoarea vacanta si vrei sa strangi bani dinainte. Pare imposibil la cheltuielile care se anunta in perioada viitoare, insa poti incepe cu sume mai mici la inceput.

Sanatate - Ai senzatia ca o sa cazi din picioare de atata epuizare. Incearca sa te menajezi in perioada urmatoare si sa nu mai faci tu si treaba celorlalti. Cuvantul de ordine pentru aceasta saptamana este ODIHNA.

Munca - Nu mai incerca sa te afirmi cu orice pret la locul de munca. Nu iti va ridica nimeni o statuie daca dormi noaptea la birou sau daca preiei tu si atributiile colegilor. Excesul de zel nu este intotdeauna apreciat. Concentreaza-te asupra obligatiilor tale si asa vei da cele mai bune rezultate.


HOROSCOP RAC

Dragoste - Esti disperata sa intalnesti marea dragoste si te deprima faptul ca esti inca singura. Treci printr-o perioada proasta in care crezi ca toata lumea este fericita in afara de tine. Nu dispera, in curand va iesi soarele si pe strada ta. Esti carismatica, inteligenta si nu va dura mult pana vei fermeca pe cineva.

Bani - Te gandesti sa faci un imprumut la banca, insa nu stii daca indeplinesti conditiile necesare. Vrei sa faci o achizitie de valoare si ai nevoie de o suma importanta, asa ca imprumutul pare singura solutie. 

Sanatate - Dupa o perioada in care te-au chinuit durerile de cap, acum te simti, in sfarsit, bine. Esti fresh si energica si te porti ca si nu ai avea nicio grija pe lume. Nu iti neglija insa problemele mai vechi de sanatate si nu mai amana acea vizita la dentist, de care te temi atat de tare.

Munca - Te gandesti sa incepi o mica afacere pe cont propriu si iti cauti un partener sau un investitor. Ai nevoie de o suma importanta de bani si de ajutorul prietenilor ca sa pornesti cu bine. Nu uita ca a fi propriul sef are si dezavantaje, nu numai avantaje. Fii pregatita pentru multa, multa munca.


HOROSCOP LEU

Dragoste - Gelozia de care dai dovada in ultima perioada nu face decat sa inrautateasca lucrurile in relatia ta. Partenerul tau este deranjat de crizele tale de gelozie si de lipsa ta de incredere. Aceasta relatie nu are nicio sansa daca va continua in aceeasi nota de neincredere.

Bani - Ai reusit sa pui ceva bani deoparte si acum poti, in sfarsit, sa pleci in acea vacanta mult asteptata. A meritat sa faci acest efort financiar si te gandesti ca pe viitor sa iti deschizi un cont de economii in care sa strangi bani si pentru escapadele urmatoare.

Sanatate - Durerile de masea devin din ce in ce mai enervante si o programare la stomatolog este mai mult decat necesara. Este posibil sa fie o operatiune costisitoare, asa ca nu uita sa pui ceva bani deoparte.

Munca - Esti cam plictisita de rutina de la job si te gandesti sa schimbi domeniul de activitate. Esti nemultumita de salariul pe care il primesti, de atitudinea colegilor si de programul de lucru. Este momentul sa incepi sa lucrezi la un CV.


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Iti faci planuri de viitor cu partenerul tau, insa se pare ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Trebuie sa faci niste compromisuri ca sa faceti aceasta relatie sa functioneze. Apar mici certuri care va strica starea de spirit si nu fac decat sa va indeparteze unul de celalalt.

Bani - Castigi o suma de bani care te ajuta sa treci cu bine peste perioada urmatoare. Este posibil ca niste prieteni sa iti ceara ajutorul financiar. Nu ii refuza, pentru ca nu se stie cand te vei regasi si tu in situatia lor.

Sanatate - O raceala iti da batai de cap in aceasta saptamana. Incearca sa nu o lasi sa treaca de la sine, daca vrei sa scapi cat mai repede de ea. Nu este necesara o vizita la medic, insa una la farmacie se impune. 

Munca - La serviciu ai colegi noi care nu se ridica la asteptarile tale. Te enerveaza faptul ca trebuie sa ii instruiesti si sa ii initiezi in treburile pe care le au de facut. Te deranjeaza ca se prind care este mersul lucrurilor la fel de repede cum ai face-o tu. Ai rabdare cu ei si fii intelegatoare.


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Te deranjeaza iesirile nocturne si neanuntate din timp ale partenerului tau. Nu apreciezi faptul ca petrece mai mult timp cu gasca de prieteni decat cu tine. Nu trebuie sa rabufnesti si sa ii faci zeci de reprosuri, pentru ca asta l-ar putea infuria. Incearca sa ii faci si tu niste propuneri pe care sa nu le poata refuza.

Bani - Te vezi nevoita sa intri in banii pe care ii aveai stransi pentru vacanta sau pentru o achizitie importanta. Trebuie sa faci niste plati care nu suporta amanare, asa ca vei apela la banii "de la pusculita". Totusi, nu te ingrijora, in curand vei reusi sa ii pui la loc.

Sanatate -  Nu esti multumita de felul in care arati si vrei sa faci cateva schimbari in viata ta, incepand cu o dieta mai sanatoasa si mai mult sport. Esti pregatita sa renunti la zahar si la prajeli si sa ai sentimente mai bune fata de fructe si legume.

Munca - Vei fi nevoita sa stai peste program saptamana aceasta. Este mult de lucru si de abia daca mai faci fata. Totusi, eforturile tale nu vor fi neglijate si vei fi recompensata pe masura. Nu refuza ajutorul colegilor daca te simti depasita in anumite situatii.


HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Esti intr-o perioada in care nu apreciezi in mod deosebit compania partenerului. Nu se pune neaparat problema ca nu l-ai mai iubi, insa simti nevoia de a petrece mai mult timp singura sau cu gasca de prietene. Nu esti tocmai in cea mai romantica perioada din viata ta.

Bani - Desi de abia ai luat banii de salariu, nu intelegi unde s-a dus cea mai mare parte din ei. Poate ar fi cazul sa tii o evidenta a cheltuielilor pe care le faci pentru a vedea unde se duc banii. Incearca sa te limitezi la a cumpara doar lucruri de care ai cu adevarat nevoie.

Sanatate - Ai mancat mult in ultima perioada si ai probleme cu stomacul. Grasimile si prajelile care ti-au completat meniul in ultima perioada nu iti fac deloc bine. Poate ar trebui sa iti faci un set de analize sa vezi cum stai cu colesterolul.

Munca - La serviciu apar mici conflicte cu colegii si nu reusiti sa va puneti de acord asupra unui plan de actiune. Incearca sa nu te enervezi si sa iti prezinti argumentele in cel mai convingator mod. Pana la urmei vei reusi sa le arati ca ideile tale sunt mai mult decat binevenite.


HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Pierzi cam mult timp flirtand pe retelele de socializare. Nu te lasa sedusa de aparante si incearca sa citesti cat mai bine o persoana inainte de a accepta sa iesi la o intalnire cu ea. S-ar putea sa ai asteptari prea mari de la barbatul cu care te vezi. Accepta faptul ca poate nu este potrivit pentru tine.

Bani - Esti intr-o perioada a vietii tale in care cheltuiesti foarte multi bani pe haine. Vrei sa fii imbracata dupa ultimele tendinte, iar asta costa bani. Incearca sa stabilesti un buget lunar pentru vestiementatie, ca sa nu te trezesti ca nu ai bani pentru celelalte necesitati.

Sanatate - Esti foarte preocupata de felul in care arati in ultima perioada si te gandesti sa apelezi la niste specialisti in domeniul chirurgiei estetice sau al remodelarii corporale. Gandeste-te daca ceea ce iti doresti tu nu se poate rezolva si prin sport si dieta, fara sa recurgi la bisturiu.

Munca - Iti place sa fii laudata si apreciata la munca si faci tot ce se poate ca sa atragi admiratia sefilor. Lucrezi peste program, te oferi sa ii ajuti si pe colegi si vrei sa fii implicata in toate proiectele. Este de apreciat efortul tau, insa colegii incep sa te considere cam "bagacioasa".


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Partenerul de viata iti face o surpriza neasteptata, iar la sfarsitul saptamanii pregateste un week-end romantic pe care sa-l petreceti impreuna, departe de agitatia cotidiana. Aveati nevoie de o astfel de pauza, asa ca ideea lui e mai mult decat bine venita. 

Bani - Treci printr-o perioada in care reusesti sa pui ceva bani deoparte, lucru care nu este deloc rau, tinand cont ca urmeaza sa faci niste achizitii costisitoare pentru casa sau pentru familie. 

Sanatate - Chiar daca ai o stare de sanatate buna, te decizi ca ar fi momentul potrivit sa faci mai multa miscare. Cauti o sala apropiata de locul de munca sau de casa si incepi un program intens de exercitii fizice. 

Munca - Superiorii tai apreciaza eforturile pe care le-ai facut in ultima perioada si te recompenseaza cu o prima, fapt care iti ofera o stare de bine si sentimentul ca nu muncesti in zadar. 


HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Esti foarte darnica si altruista in ceea ce priveste relatia cu partenerul de viata. Ii faci mici surprize, declaratii  de dragoste si cadouri neasteptate. Lucrurile merg mai bine ca niciodata intre voi si te simti iubita si implinita alaturi de el.

Bani - In ultima perioada ai cam devenit sursa de imprumut a prietenilor tai, iar unii dintre ei uita sa iti mai dea banii inapoi. Nu trebuie sa iti fie rusine sa le reamintesti de datoria pe care o au la tine. Dar incearca sa o faci frumos, fara acuzatii si jigniri, daca vrei sa iti mai vezi vreodata banii inapoi.

Sanatate - Atatea ore petrecute in fata calculatorului te fac sa te simti epuizata si lipsita de viata. Putina odihna si ceva timp petrecut in aer liber te pot umple din nou de energie. Nu uita ca exista viata si in afara retelelor de socializare.

Munca - La job se anunta schimbari importante, iar tu te temi pentru pozitia ta in cadrul colectivului. Este posibil sa fii supusa unei evaluri, insa nu ai motive de ingrijorare. Te vei descurca bine si vei arata ca esti indispensabila.


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Esti supusa unor tentatii carora cu greu le poti rezista. In cazul in care esti implicata intr-o relatie, trebuie sa te gandesti bine daca merita sa ai o aventura care iti poate da viata peste cap. 

Bani - Reusesti sa obtii o suma importanta de bani care te ajuta sa scapi de niste datorii mai vechi. Este o saptamana avantajoasa din punct de vedere financiar, in care reusesti sa iti satisfaci niste mici capricii. 

Sanatate - Esti surprinsa sa descoperi ca nu mai vezi atat de bine ca in urma cu cativa ani. Este posibil ca medicul sa iti recomande ochelari de vedere sau lentile de contact. 

Munca - Te gandesti sa iti iei un al doilea job ca sa iti maresti veniturile, insa trebuie sa te gandesti ca practic nu vei mai avea viata personala. Trebuie sa pui in balanta toate plusurile si minusurile inainte sa te implici intr-un proiect nou.

related posts

Modifică setările cookies