Horoscopul saptamanii 25 - 31 august 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


O saptamana linistita, cu vesti bune pentru majoritatea zodiilor, mai ales in ceea ce priveste partea financiara si cea profesionala. Iata horoscopul saptamanii 25 - 31 august 2014. 


Daca esti nascuta in zodia Gemeni, primesti o veste foarte buna de la locul de munca care iti lumineaza saptamana. Vei vedea mai jos de ce. 

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 25 - 31 august 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Ai ajuns intr-un punct al relatiei in care nu mai gasesti nicio placere sa stai si sa comunici cu partenerul si deja simti ca nu mai exista nicio atractie intre voi. Ti-e greu sa spui stop, insa pana la urma reusesti sa iei decizia corecta si sa mergi mai departe. 

Bani - Nu prea reusesti sa iti gestionezi foarte bine partea financiara, de aceea ajungi sa ai probleme in acest sens si ajungi in postura in care aproape ca ramai fara bani pana la jumatatea lunii viitoare. 

Sanatate - Nu te-ai odihnit suficient in aceasta vara si, din aceasta cauza, nu ai deloc energie si te simti foarte slabita. Ar trebui sa-ti mai iei cateva zile libere sau macar sa te ingrijesti asa cum trebuie. 

Munca - La job lucrurile merg asa cum visai, superiorii apreciaza eforturile pe care le depui in mod constant, mai ales ca rezultatele sunt mai mult decat satisfacatoare.


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Chiar cand iti pierdusei speranta ca vei mai gasi pe cineva care sa-ti fie alaturi, apare in viata ta o persoana care pare sa te impresioneze suficient de tare incat sa-i acorzi o sansa. Nu te hazarda foarte tare, insa totusi profita de oportunitate. 

Bani - Vei avea parte de numeroase cheltuieli neprevazute in aceasta saptamana, asa ca ar fi de preferat sa iti organizezi cu atentie banii pentru a nu avea surprize neplacute. 

Sanatate - Nu ai probleme majore din acest punct de vedere, insa nu ar fi rau daca ai face macar un control de rutina si ai renunta la cateva dintre excesele alimentare pe care le ai constant. 

Munca - O problema de comunicare cu colegii de munca te pune intr-o postura dificila. Primesti niste mustrari din partea superiorilor, insa pana la urma reusesti sa treci peste acest incident. 


HOROSCOP GEMENI

Dragoste. Continui sa te intrebi daca ai luat decizia corecta atunci cand te-ai despartit de iubitul tau, situatie care iti creeaza o stare de spirit nu foarte buna. Incearca sa treci peste acest moment si treci la urmatoarea etapa din viata ta.

Bani - Primesti o suma de bani care nu era trecuta in calculele tale, asa ca iti poti reconsidera o parte din cheltuieli. Fii chibzuita si nu te lasa pacalita de aceasta exceptie, pentru ca nu se intampla de fiecare data. 

Sanatate - Probleme cu durerile de cap. Nu reusesti sa gasesti cauza, chiar daca te odihnesti si incerci sa te relaxezi cat poti de mult. Du-te la un medic si vezi ce recomandari iti face. 

Munca - Ai reusit sa-ti impresionezi superiorii atat de mult incat ti-au oferit un proiect la care visai de multa vreme. Esti in culmea fericirii si esti motivata sa arati ca ai meritat aceasta recompensa. 


HOROSCOP RAC

Dragoste - Te distrezi de minune alaturi de un barbat pe care l-ai intalnit de curand, insa totul se dovedeste a fi doar aventura de cateva saptamani. Incearca sa inveti din aceasta greseala si sa nu lasi sa te afecteze foarte mult. 

Bani - Uiti toate sacrificiile pe care le-ai facut in ultima perioada pentru a strange niste bani si ii cheltui aproape pe toti in vacanta. Te vezi nevoita sa o iei de la capat cu economiile. 

Sanatate - Durerile de spate nu-ti prea dau pace. Petreci mult timp in fata computerului si din aceasta cauza ai probleme medicale pe care ar trebui sa le tratezi cu mai multa atentie. 

Munca - E o perioada in care muncesti foarte mult si reusesti sa impresionezi cu abilitatile tale de leader. Nu te lasa batuta si lupta pana demonstrezi ca meriti mai multe sarcini. 


HOROSCOP LEU

Dragoste - Traiesti o frumoasa poveste de dragoste alaturi de barbatul visurilor tale care iti face toate poftele si te rasfata ca pe o printesa. Va intelegeti foarte bine, petreceti mult timp impreuna, iar la sfarsitul saptamanii va hotarati sa iesiti intr-o escapada romantica. 

Bani - Reusesti sa te descurci decent cu banii, chiar daca asta inseamna ca esti nevoita sa faci cateva sacrificii. Gasesti puterea sa rezisti tentatiilor care iti apar la tot pasul, asa ca ajungi sa pui deoparte o suma considerabila. 

Sanatate - Te plangi de dureri musculare care nu iti mai dau pace in ultima perioada. Esti foarte stresata din aceasta cauza si nu prea stii ce sa faci, mai ales ca ai foarte mult de lucru si nu te poti odihni. 

Munca - Chiar daca la munca situatia este in regula, simti ca nu mai ai suficienta motivatie si nici nu te mai intelegi prea bine cu colegii tai. Esti destul de hotarata sa-ti dai demisia si sa iti cauti un nou job.


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Ai probleme de comunicare cu partenerul de viata, de aceea starea ta de spirit nu este una foarte buna. Nu reusiti sa va intelegeti in ceea ce privesc planurile de viitor si inca nu realizezi ce decizie ar fi buna pentru tine. 

Bani - Investesti intr-un proiect la care visai de ceva vreme si care iti aduce multe satisfactii personale. Chiar daca implica o suma mare de bani, pana la urma vei ajunge sa fii in castig. 

Sanatate - Din punct de vedere fizic nu ai nicio problema, programul de antrenament din ultima perioada fiind mai mult decat eficient. La starea generala de bine contribuie si regimul alimentar echilibrat, dar si energia pozitiva cu care te-ai incarcat in ultima perioada. 

Munca - Te-ai plictisit de actualul loc de munca si visezi cu ochii larg deschisi la noi provocari profesionale. Iti dai seama ca ai nevoie de un alt mediu pentru a-ti putea pune in practica ideile creative.


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Traiesti o perioada in care relatia cu partenerul de viata este plina de armonie si intelegere. Ati trecut peste cateva probleme de comunicare, iar acum sentimentele dintre voi sunt si mai puternice, ceea ce v-a facut sa va dati seama ca sunteti facut unul pentru celalalt.  

Bani - Ai ceva probleme financiare, iar acum te straduiesti sa acoperi o parte din datoriile pe care ti le-ai facut in aceasta vara. Primesti un ajutor nesperat din partea unei prietene, insa tot nu este suficient pentru ceea ce ai de facut. 

Sanatate -  Esti intr-o forma fizica de invidiat, insa tot ar fi indicat sa fii mai atenta la ceea ce mananci, dar mai ales la orele la care mananci. Ai niste probleme digestive, de aceea trebuie sa ai grija in acest sens. 

Munca - Esti multumita de locul de munca, iar relatiile cu colegii si cu superiorii sunt foarte bune. Reusiti sa va coordonati actiunile si sa va indepliniti sarcinile la timp, asa ca atmosfera este una placuta.  


HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Vrei sa-i arati partenerul de viata cat de mult il iubesti, asa ca ii pregatesti un cadou la care visa de foarte multa vreme. Esti emotionata, deorece nu stii cum va reactiona, insa pana la urma lucrurile vor iesi asa cum ai sperat. 

Bani - Esti o persoana chibzuita, de aceea ai intotdeauna niste bani pusi deoparte care iti vor fi de folos pentru o problema neprevazuta care apare la jumatatea saptamanii. 

Sanatate - O durere de spate devine aproape insuportabila, asa ca te decizi ca este momentul sa mergi la doctor. Problema ta se poate rezolva, insa este nevoie de multa rabdare si odihna. 

Munca - Primesti o sarcina solicitanta, care iti pune la incercare aptitudinile organizatorice, dar si pe cele decizionale. Este o oportunitate perfecta pentru a demonstra care iti sunt capacitatile, de aceea esti hotarata sa dai tot ce ai mai bun.


HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - A trecut ceva vreme de cand nu ai mai fost implicata in vreo relatie, insa statutul de femeie singura pare ca ti se potriveste de minune. Petreci mult timp cu prietenele tale si iesi la diverse intalniri, insa nu esti hotarata sa te implici si emotional. 

Bani - Planul financiar pe care ti l-ai facut la inceputul verii pare sa fie unul de succes, astfel ca acum te aflii in ipostaza in care iti poti permite sa-ti indeplinesti cateva placeri nevinovate. 

Sanatate - Nu prea ai dormit in ultimele saptamani, iar serile petrecute in cluburi si regimul alimentar haotic incep sa-si arate semnele. Ia o pauza si renunta la programul aglomerat si plin de distractii, altfel vei ajunge sa ai probleme mult mai grave de sanatate. 

Munca - Nu reusesti sa te incadrezi in timp cu proiectele pe care le ai de terminat pana la sfarsitul saptamanii, asa ca incepi sa te precipiti si sa intri in diverse polemici cu colegii tai. Incearca sa te calmezi si sa-ti prioritizezi actiunile pentru a avea succes. 


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Partenerul de viata iti face o surpriza neasteptata, iar la sfarsitul saptamanii pregateste un week-end romantic pe care sa-l petreceti impreuna, departe de agitatia cotidiana. Aveati nevoie de o astfel de pauza, asa ca ideea lui e mai mult decat bine venita. 

Bani - Treci printr-o perioada in care reusesti sa pui ceva bani deoparte, lucru care nu este deloc rau, tinand cont ca urmeaza sa faci niste achizitii costisitoare pentru casa sau pentru familie. 

Sanatate - Chiar daca ai o stare de sanatate buna, te decizi ca ar fi momentul potrivit sa faci mai multa miscare. Cauti o sala apropiata de locul de munca sau de casa si incepi un program intens de exercitii fizice. 

Munca - Superiorii tai apreciaza eforturile pe care le-ai facut in ultima perioada si te recompenseaza cu o prima, fapt care iti ofera o stare de bine si sentimentul ca nu muncesti in zadar. 


HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Relatia cu partenerul de viata a ajuns intr-un punct in care va certati din ce in ce mai des si in care nici unul dintre voi nu pare sa fie dornic sa faca compromisuri. Va mai acordati o sansa si sa va straduiti sa va salvati relatia, insa se pare ca astrele nu sunt de partea voastra. 

Bani - Primesti o suma de bani neasteptata care te ajuta sa-ti duci la bun sfarsit o parte din planurile pe care ti le facusei pentru redecorarea casei, asa ca acum esti ocupata cu acest proiect. 

Sanatate - Orele suplimentare petrecute la birou in ultima perioada incep sa-si arate efectul negativ, asa ca acum te simti slabita si foarte obosita. Nu reusesti sa te concentrezi, iar starea de spirit negativa nu te ajuta foarte mult in procesul de revenire. 

Munca - In ultimele saptamani ai avut cateva probleme la locul de munca, insa acum lucrurile par sa se rezolvat si te simti din nou stapana pe fortele proprii si pe deciziile pe care trebuie sa le iei. 


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Daca nu esti deja implicata intr-o relatie, afla ca ai sanse reale sa intalnesti o persoana cu care sa iti faca placere sa iesi in oras si alaturi de care sa petreci cat mai mult timp. Totusi fii vigilenta si nu-ti arata sentimentele de la inceput, pentru a evita vreo drama sentimentala. 

Bani - Nu ai reusit sa te abtii de la cumparaturi, asa ca acum ai cam ramas fara bani. Trebuie sa-ti refaci planurile pentru urmatoarele saptamani si sa gasesti o varianta in care sa nu ramai cu datorii. 

Sanatate - In ultima perioada ai muncit foarte mult, iar acest lucru incepe sa se vada si din punct de vedere al sanatatii. Incearca sa-ti iei cateva zile libere sau macar sa nu te mai stresezi atat de mult, deoarece nu mai reusesti sa te concentrezi asa cum ar trebui la ceea ce ai de facut. 

Munca - Desi esti multumita de actualul loc de munca, simti ca este momentul sa faci o schimbare care sa te motiveze si mai mult din punct de vedere intelectual, dar si financiar. 

related posts

Modifică setările cookies