Horoscopul saptamanii 4 - 10 august 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


Daca esti Rac, in viata ta revine o persoana din trceut care va face lucrurile interesante in ceea ce priveste viata ta amoroasa. Vei vedea mai jos de ce. 


Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 4 - 10 august 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Astrele sunt de partea ta, iar relatia cu partenerul de viata evolueaza asa cum ti-ai dorit. Iti coordonezi programul cu el, asftel ca exista posibilitatea sa va petreceti cateva zile departe de agitatia cotidiana. Reusesti sa-l impresionezi cu un cadou la care visa de foarte multa vreme. 

Bani - Apar multe cheltuieli neprevazute care iti dau peste cap planurile de vacanta. Nu reusesti sa aduni suma de care ai nevoie, asa ca trebuie sa te multumesti cu un concediu mai scurt. 

Sanatate - Te aflii intr-o perioada in care esti solicitata la maxim din punct de vedere fizic, de aceea o sa ai probleme de concentrare, iar comunicarea cu cei din jur va fi periclitata. Ia o pauza si incearca sa te relaxezi, altfel situatia se va agrava. 

Munca - Vrei sa-ti impresionezi sefii, asa ca majoritatea timpului il dedici pentru a-ti termina proiectele mai devreme de data limita.  Te stresezi mult prea tare, asa ca planurile initiale iti sunt date peste cap tocmai din cauza entuziasmului mult prea mare.


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Ajungi sa te certi cu persoana iubita din tot felul de motive puerile, de aceea te hotarasti sa porti o discutie in care sa va hotarati ce aveti de facut in viitor. Esti mult prea deprimata din cauza problemelor sentimentale si iti doresti sa petreci cat mai mult timp singura. 

Bani - Primesti o suma de banie nesperata, motiv pentru care economiile tale isi vor reveni. Te poti gandi cu zambetul pe buze la vacanta si la concediul la care visai de ceva timp. 

Sanatate - Micile probleme de sanatate cu care te-ai confruntat in ultima perioada se agraveaza, de aceea ar fi momentul sa faci o vizita unui medic pentru a gasi tratamentul potrivit pentru afectiunile tale. 

Munca - Dupa o lunga perioada in care ai muncit neincetat, incep sa se vada si rezultatele. Vei primi o marire de salariu sau o promovare, iar aceasta veste extraordinara iti revigoreaza starea de spirit si te determina sa iti arati si mai mult calitatile profesionale. 


HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Dupa o perioada destul de lunga de timp in care nu ai avut prea mult noroc pe plan amoros, lucrurile incep sa se schimbe, iar sansa pare sa iti surada. Vei intalni o persoana cu care iti face placere sa iti petreci timpul, asa ca te poti declara multumita. 

Bani - Esti hotarata sa profiti de perioada reducerilor, de aceea economiile tale se vor diminua substantial. Nu exagera foarte tare, alfel vei ajunge sa ramai fara bani sau chiar sa te imprumuti de la apropiati. 

Sanatate - Ai nevoie de o pauza si de cateva zile in care sa te relaxezi si sa te odihnesti. Ai exagerat cu orele petrecute la birou, iar corpul tau se resimte si nu mai face fata stresului la care te expui zilnic. 

Munca - Te-ai saturat ca tu sa faci toata munca, iar colegii sa profite de pe urma eforturilor tale. Iti doresti sa iei atitudine, insa sefii tai nu par sa fie impresionati de problemele cu care te confrunti.   


HOROSCOP RAC

Dragoste - In viata ta apare o persoana cu care ai avut o relatie in trecut. Desi incercati sa va purtati civilizat, nu reusiti sa treceti peste divergentele pe care le-ati avut anterior. Sentimente inca mai exista, insa nu reusiti sa le gestionati asa cum trebuie. 

Bani - Nu ai facut excese in ultima perioada, asa ca acum ai suficient de multi bani pentru a te rasfata si a-ti face cateva mofturi. Totusi este indicat sa nu faci prea multe excese si sa fii chibzuita.  

Sanatate - Esti intr-o forma fizica de invidiat, insa nu ar fi rau daca ai incerca sa faci mai multe exercitii si sa acorzi mai multa atentie durerilor de spate care apar din cand in cand. 

Munca - Ai sansa sa te implici intr-un proiect la care visai de foarte multa vreme, asa ca in urmatoarea perioada te concentrezi pe partea profesionala. Cunosti oameni noi de la care acumulezi multe informatii si iti imbunatatesti capacitatile de comunicare.  


HOROSCOP LEU

Dragoste - Desi esti implicata intr-o relatie, simti nevoia sa faci o schimbare, mai ales ca in ultima perioada te-ai simtit singura si nefericita. Consideri ca partenerul de viata nu te apreciaza la adevarata valoare si neglijeaza relatia, nepasandu-i de felul in care te simti. 

Bani - Nu e o saptamana buna din punct de vedere financiar. Pe langa cheltuielile neprevazute, ai facut si cateva excese atunci cand a venit vorba de cumparaturi. Fii mai chibzuita sau vei ajunge sa nu mai ai cu ce sa-ti platesti facturile. 

Sanatate - Acuzi atentia necesara problemelor de sanatate cu care te-ai confruntat in ultima perioada si descoperi ca ai o afectiune destul de serioasa pe care trebuie sa o tratezi urgent. 

Munca - Esti implicata intr-un conflict fara voia ta, lucru care iti va afecta concentrarea si relatiile cu cei din jur. Nu te poti focusa pe proiectele pe care le ai de realizat, de aceea situatia va deveni problematica. 


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Nu esti multumita de relatia pe care o ai cu partenerul de viata, chiar daca tu te straduiesti si faci eforturi disperate pentru a va salva dragostea. Pana si tu observi ca lucrurile merg intr-un singur sens, asa ca te gandesti serios sa pui capat acestei situatii. 

Bani - Te straduiesti sa pui bani deoparte, insa nu prea reusesti din cauza cheltuielilor si a unui imprumut pe care il acorzi unui prieten aflat in necaz. 

Sanatate - Debordezi de energie, iar asta nu face decat sa ii bine dispuna pe cei din jurul tau. Te aflii intr-o forma fizica de invidiat, dovada ca orele petrecute la sala incep sa-si faca efectul. 

Munca - Esti pusa in situatia in care trebuie sa iei o decizie importanta cu privire la viitorul tau profesional. Nu vrei sa renunti la actualul loc de munca, insa oferta pe care ai primit-o este foarte tentata, de aceea inca nu sti ce alegere sa faci. 


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Treci  printr-o perioada foarte buna din punct de vedere amoros. Ai parte de o relatie bazata pe armonie si incredere, in care partenerul de viata te apreciaza la adevarata valoare si iti face o multime de surprize placute.

Bani - Iesi din impasul financiar in care te aflai datorita unei sume de bani pe care o primesti de la o persoana apropiata. Iti acoperi o parte din datorii, iar restul ii pui deoparte pentru vremurile rele. 

Sanatate -  Ajungi la spital din cauza unor dureri de spate insuportabile carora nu mai stii ce sa le faci pentru a le opri. Primesti un tratament destul de costisitor, insa care isi face efectul. 

Munca - Responsabilitatile tale la locul de munca se maresc. Esti implicata in mult prea multe proiecte si nu mai faci fata acestui ritm alert. Incearca sa-ti prioritizezi treburile pentru a avea rezultatele asteptate.


HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Se anunta o perioada buna din punct de vedere sentimental si, daca nu ai deja pe cineva alaturi de tine, sunt sanse mari sa gasesti o persoana cu care sa te intelegi foarte bine si cu care sa-ti faca placere sa-ti petreci timpul. 

Bani - Ai posibilitatea sa investesti intr-un proiect pe care il consideri curajos, iar intuitia ta pare sa fie una de succes. Castigi o suma impresionanta cu care te hotarasti sa-ti redecorezi casa sau sa iti cumperi un obiect mai scump.  

Sanatate - E o saptamana buna din punct  de vedere al sanatatii. Chiar daca resimti oboseala care s-a acumulat in ultima perioada si nu prea mai ai putere de munca, reusesti sa iti revii foarte repede. 

Munca - Pentru ca ai foarte mult de lucru, iti canalizezi toata atentia spre proiectele de job, lucru care iti va aduce satisfactii pana la urma. Esti laudata pentru eforturile depuse, iar aceasta performanta iti ofera o stare de bine. 


HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - A trecut vremea in care credeai ca vei gasi un Fat-Frumos, care sa vina pe un cal alb si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti. Esti destul de trista pentru ca nu gasesti pe nimeni care sa ti se potriveasca, iar in ultima perioada ai petrecut foarte mult timp singura. 

Bani - Se intrevede o saptamana benefica din punct de vedere financiar, existand posibilitatea sa primesti o suma de bani la care nu te asteptai. 

Sanatate - Treci printr-o perioada in care problemele medicale sunt la ordinea zilei, de aceea petreci prin spitale mai mult timp decat ti-ai fi dorit. 

Munca - La job lucrurile evolueaza in sens pozitiv, reusesti sa iti impresionezi superiorii cu capacitatatea ta de munca, dar si cu ideile inovative si pline de creativitate. 


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Pur si simplu nu reusesti sa-ti gasesti sufletul pereche. Recent ai trecut printr-o experienta neplacuta, care te-a speriat, iar acum refuzi sa dai orice sansa iubirii. Saptamana aceasta, o veche cunostinta incearca sa-si refaca loc in viata ta, chiar daca tu insisti ca nu vrei sa ai de-a face cu ea.

Bani - Ai pierdut multi bani si decizi sa mai tai din cheltuieli saptamana aceasta. Din pacate, tentatiile vin din toate partile si cu greu te poti abtine sa nu-ti faci o mica placere personala.

Sanatate - Simti ca numai o vacanta ar putea sa te ajute sa-ti reincarci bateriile dupa o perioada in care ti-ai suprasolicitat organismul. Desi psihic si emotional stai bine, starea ta fizica te impiedica sa functionezi la randament maxim.

Munca -  Nicio schimbare la locul de munca. E o saptamana linistita, lipsita de evenimente, in care iti duci la bun sfarsit task-urile, chiar daca uneori simti ca te aglomerezi si nu mai poti face fata.


HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Esti o persoana creativa si plina de imaginatie, care isi pune la bataie aceste talente in relatie, de-a lungul saptamanii. Simti nevoia sa-ti surprinzi partenerul, sa-i multumesti pentru sprijinul pe care ti-l acorda de fiecare data, iar gesturile tale sunt raspaltite cu afectiune si pasiune.

Bani - Situatia nu e tocmai roz, dar nu te preocupa atat de tare banii. Gasesti solutii low-cost care te ajuta sa treci cu bine de aceasta saptamana, ba chiar ajungi sa le oferi o mana de ajutor unor apropiati care au nevoie de un mic imprumut. Mergi pe principiul ca cel ce da, va primi inapoi inzecit.

Sanatate - Sanatatea nu-ti ridica niciun fel de problema. Esti energica, bine dispusa si ai reusit sa ajungi la un echilibru interior pe care multi si-l doresc. Nivelul de feromoni din organism creste substantial de-a lungul saptamanii, asa ca nu trebuie decat sa profiti de aceasta perioada.

Munca - Din pacate, la locul de munca apar ceva probleme. Un coleg cu care nu te intelegi prea bine te baga in tot felul de conflicte si situatii bizare si trebuie sa-ti pui la bataie calmul si calitatile de comunicare pentru a depasi cu brio obstacolele intinse de el.


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Esti singura si disponibila, ceea ce iti ofera o libertate de flirt de care demult nu ai mai avut parte. Emani un magnetism irezistibil in fata reprezentantilor sexului opus si te bucuri de atentia pe care ti-o ofera fara sa-ti iei vreun angajament serios.

Bani - Spre sfarsitul saptamanii incearca sa cumperi un loz sau sa te inscrii la un concurs. Astrele iti sunt favorabile si este foarte probabil sa intri in posesie unei sume de bani modice, dar binevenite.

Sanatate - Nu ai deloc stare si pana la sfarsitul saptamanii te ajunge o oboseala pe care nu reusesti sa o combati decat printr-un weekend linistit si relaxant. Nu te suprasolicita, nu are niciun rost. Mai e si maine o zi pentru distractie.

Munca - Se lasa cu oferte pentru un nou proiect sau un nou loc de munca. Desi initial esti sceptica si nu vrei sa renunti la echipa alaturi de care ai lucrat pana acum, cu cat stai sa te gandesti mai bine, cu atat simti ca schimbarea e binevenita in viata ta.

related posts

Modifică setările cookies