Slabirea localizata, un obiectiv posibil? Cum poti slabi doar in anumite zone ale corpului? VIDEO

Fiecare persoana are o zona a corpului de care nu este multumita. Ne dorim sa slabim la doar la picioare, doar la abdomen sau doar la brate, insa nu stim cum sa procedam. Noi l-am consultat pe Stefan Nicolaescu, instructor personal la World Class. Vezi ce ne-a spus.

Slabirea localizata este o misiune foarte grea, spune el, dar nu imposibila. Ca sa ajungi totusi in punctul in care organismul tau se poate concentra doar asupra unei zone, trebuie sa strabati un drum foarte lung.

"Modul in care corpul consuma tesutul adipos este mult mai complex decat ne imaginam. Daca avem picioarele un pic mai masive, exista trucuri pe care le putem folosi, dar organismul va consuma mai mult de unde va considera el potrivit.", ne-a explicat el.

Cura de slabire extrema: Cum poti pierde kilogramele in plus tinand un tub IN NAS timp de zece zile

Primul pas pe care trebuie sa faci este sa incerci sa slabesti in tot corpul: "Slabirea va fi generala, urmand ca dupa aceea sa se faca ajustari - sa se construiasca mama musculara unde e novoie, iar prin dieta sa vedem ce facem cu tesutul adipos", a adaugat Stefan Nicolaescu.

Tu ai incercat sa slabesti doar in anumite zone ale corpului? Ai reusit?

FULLSCREEN
Slabirea localizata, un obiectiv posibil? Cum poti slabi doar in anumite zone ale corpului?  VIDEO
  • /
Recomandari