Adela Popescu, ajutată de fiul cel mare să găsească un nume pentru noul membru al familiei


Adela Popescu se frământă intens pentru găsirea unui nume cu rezonanță pentru cel de-al treilea băiat al familiei. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a primit un ajutor nesperat de la fiul cel mare, Alexandru.


Adela Popescu a intrat în al doilea trimestru de sarcină și a fost cu burtica la control, unde a însoțit-o și fiul cel mare. Alexandru, care în luna iunie va împlini 5 ani, i-a spus mamei că are un nume potrivit pentru fratele lui încă nenăscut.

VIONEL este numele pe care l-a ales Alexandru pentru fratele lui mai mic în timpul ecografiei la care a participat alături de mine.

-VIONEL?! De ce, Alexandru?

-Pentru că seamănă cu o șopârlă.

-Super, zic.

Iubitul lu’ mama, e un nume frumos, doar că știi că noi ne dorim să înceapă cu A, îi răspund eu fericită că am ieșit frumos din impas.

- Atunci, Avionel. A zis el”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

 

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea a dezvăluit în emiunea de la care a luat o pauză că se gândește la nume precum Achim, Aurel, Anton și Adrian. Pe primii băieți i-a botezat Alexandru și Andrei și ar vrea ca cel de-al treilea să aibă tot un prenume care începe cu „A”.

Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc la Achim, mă gândesc la băiatul Antoniei, sau la cel al Cătălinei și al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem.  (…) Încă aștept să mi se arate numele într-un vis”, a spus Adela Popescu.

Fotografii: @adela_popescu

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde Breaking News: Cine e vedeta feminină căreia Lidia Buble nu i-ar rezista?

  • Adela Popescu, ajutată de fiul cel mare să găsească un nume pentru noul membru al familiei

related posts

Modifică setările cookies