Adrian Mutu, fericit alături de fiul său cel mic. Ce mare s-a făcut Tiago, băiatul lui și al Sandrei Mutu!


Numărul 10 în fotbal este numărul 1 în familie. Adrian Mutu este adorat de toți copiii săi, dar ei încă nu știu cât poate iubi un tată. Fostul fotbalist l-a prezentat pe Tiago, fiul său cu Sandra Mutu, care a început recent grădinița.


Tiago Mutu e mezinul familiei, însă știe deja că vrea să fie un fotbalist cel puțin la fel de mare ca tatăl lui. Fiul lui Mutu este înregistrat la Academia Juventus București, unde a fost dus de la vârsta de 3 ani.

Actualul antrenor al clubului FC U Craiova a postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alături de Tiago și de cățelul familiei, Ricky. Cei doi se relaxează, ca băieții, după o zi de antrenament.

Tiago, în vârstă de 4 ani și jumătate, este fiul lui Mutu cu cea de-a treia soție, Sandra Bachici (Mutu). Cei doi s-au căsătorit în 2016 și, recent, au sărbătorit 6 ani de relație.

Adi Mutu mai are trei copii. Mario, primul său băiat, este rodul relației cu Alexandra Dinu. Fostul fotbalist mai are două fete, Adriana și Maya, cu cea de-a doua soție, Consuelo Matos Gómez.

Fotografii: @adrian10mutu/@sandra01mutu

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies