Alina Laufer, despre cel de-al doilea ei copil, aflat pe drum: „Mi-aș dori un băiat, el vrea fată”


Alina Laufer, fosta soție la lui Jorge, este în al nouălea cer de când a aflat că a rămas însărcinată pentru a doua oară. Soția politicianului Ilan Laufer încearcă de 8 ani să aducă pe lume încă un copil.


Alina Laufer este însărcinată în 10 săptămâni și radiază de fericire. Ea a dezvăluit că a rămas gravidă după o procedură de fertilizare in vitro, la care s-a dus fără a fi însoțită de partenerul ei de viață. „M-am dus singură, așa sunt eu, mai curajoasă”, a dezvăluit Alina într-un interviu acordat click.ro. Femeia de afaceri mai are un copil, o fată pe nume Karina (12 ani), din mariajul cu Jorge (Masked Singer România).

Familia mea e super încântată, Karina mă tot întreabă dacă am lapte deja. Karina împlinește 12 ani în luna noiembrie, o să fie o diferență, dar mă bazez pe ajutorul ei”, mai spune Alina Laufer pentru sursa citată. 

În luna august, Alina Laufer anunțat pe Instagram că familia ei se va mări cu un membru. Dacă ea și-a dorit un băiat, soțul a optat pentru o fată. Însă, șansa ar putea să fie de partea amândurora, fiindcă Alina va avea gemeni. Vestea a fost dată de Ilan Laufer pe contul lui de Facebook.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol pe care l-am adus în viața noastră după 8 ani de încercări. Azi am fost cu Alina la ecografie și am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut și le-am ascultat pentru prima dată inimioarele cum bat tare, tare!”, a scris acesta pe rețeaua socială.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Laufer (@alina.laufer) on

Chiar când credeai că ai cunoscut iubirea, ceva micuț vine cu asta pentru a-ți aminti cât de mare este de fapt”, a scris soția lui Ilan Laufer.

Fotografii: @alina.laufer

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Olimpia Melinte: „În timpul filmarilor mă trăgea de păr, foarte tare!

  • Alina Laufer, despre cel de-al doilea ei copil, aflat pe drum: „Mi-aș dori un băiat, el vrea fată”

related posts

Modifică setările cookies