Capitala modei se mută la București. Cloud No 9 prezintă cele mai noi colectii ale designerilor romani


Pe 11 si 12 mai, la Bucuresti Mall Vitan, iubitorii de fashion vor să aducă primăvara mai repede în București. 


Cloud No 9, unul dintre cele mai importante și longevive targuri de design din București, propun o ediție colorată și luminoasă, în ton cu tendințele internaționale.

Peste 35 dintre cei mai importanți designeri români de haine, încălțăminte, bijuterii și accesorii vin la Cloud No 9 Rainbow Edition, la București Mall Vitan, cu colecțiile lor de primăvară-vara, dar și cu cele mai vândute piese ale lor. 

Printre expozanți se numără By EDA, D’box by Diana Dumitrescu, Otilia Flonta, Lure Studio, Luvers, Mirabilis Art Jewelry, Porphyras, Shakara, La Maison de Confiance, Acob a porter, Cremeria, Bizar Concept, Luminaria Hand Carfted, Icrus Florea, Carmenittta, ESA, Arete, Sorin Papa Leather Forever, Feră Venti, Marabou Bijoux, Hainoteka, Alina Teodorescu Atelier, Bijoux Artemis, Noria Anis, Iheart Concept store.

Cloud No 9 Pop-Up Store este un proiect lansat în 2012 din dorinţa de a descoperi tineri creatori români şi de a contribui la transfomarea poveştilor de dragoste pentru design în poveşti de succes. Cloud No 9 Pop-Up Store este mai mult decât un eveniment de fashion.

Este locul care concentrează creativitatea celor mai talentaţi designeri români şi comorile care le poartă numele, amprenta, personalitatea. 

Detalii se găsesc pe pagină oficială de Facebook a evenimentului!

related posts

Modifică setările cookies