Motivul pentru care Regina îi interzice lui Meghan să poarte bijuteriile din Colecția Regală


Regina ”i-a interzis” Ducesei de poarte unele dintre bijuteriile din Colecția Regală, în timp ce Kate Middleton are voie. 


Conform DailyMail, care citează o sursă de la Palat, anumite piese extrem de valoroase din colecția regală, care sunt împrumutate doar cu aprobarea Maiestății Sale, nu sunt disponibile și pentru Meghan Markle, soția lui Harry.

Citește și: Meghan Markle este, din nou, pe Instagram. Lista celebrităților care o urmăresc deja pe Ducesă

Astfel, această decizie a fost luată după ce Regina s-a arătat ”deloc impresionată de pretențiile lui Meghan”, dar și de ordinele prințului Harry pentru staff-ul său, conform cărora: ”Meghan primește orice își dorește”.

Se pare că Palatul Buckingham a aplicat această nouă regulă pentru Meghan pentru ”a menține ordinea, ierarhia și precedentul” în Familia Regală.

O persoană din interiorul Palatului a declarat pentru The Sun: ”Ca să fiu sincer, Regina nu a fost impresionată de unele dintre cererile lui Meghan, în special după ce aceasta a intrat în familie. Drept rezultat, Palatul Buckingham a decis că nu toate piesele din colecția regală sunt disponibile pentru Meghan. Astfel, Regina l-a informat pe Prințul Harry că piesele din colecția regală purtate de prințesa Diana nu vor putea fi purtate și de Meghan”.

Luna trecută, Daily Mail a dezvăluit că Prințul Charles i-ar fi spus Ducesei de Sussex să nu poarte o anumită tiara la o cină de stat, de teamă ca aceasta să nu pară ”prea extravagantă”. 

Ducesa ar fi vrut să împrumute o tiara din colecția regală pentru eveniment, dar socrul ei a avertizat-o că ar părea prea ostentativă. Pe de altă parte, în aceeași seară, Kate Middleton și-a făcut apariția la Buckingham Palace cu o bijuterie de păr cu diamante. 

Foto: Getty

Vezi și: Monica Bârlădeanu te invata cum sa porti bijuteriile

related posts

Modifică setările cookies