Regina Rania, apariție impecabilă într-o fustă-pantalon de 235 de lei


Regina Rania a Iordaniei a participat recent la Arab Social Media Awards.


Regina Rania a Iordaniei este considerată una dintre cele mai stilate femei din lume, alături de alte personalități, precum Kate Middleton sau Meghan Markle.

Citește și: Meghan Markle, apariția de senzație la British Fashion Awards. Cum a încălcat, flagrant, protocolul regal

Aceasta a avut apariții impresionante în ținute semnate de branduri celebre, începând cu Fendi și până la Givenchy (unul dintre brandurile favorite ale Ducesei de Sussex).

Și, chiar dacă le preferă pe cele de lux, Regina Rania nu se ferește nici de brandurile populare, optând să apară, la diverse ocazii, cu piese vestimentare pe care și le poate permite orice femeie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by European Royal Families (@euroyalseu) on

Recent, Regina Rania și-a făcut apariția la Arab Social Media Awards, în Dubai. Aceasta a purtat un top de catifea verde, la care a asortat o fustă-pantalon în aceeași nuanță (chiar dacă, din unele unghiuri, pare o fustă în toată regula, este vorba de o pereche de pantaloni culottes). Piesa vestimentară, extrem de casual, s-a potrivit perfect restului ansamblului, pantofii cu toc Christian Dior adăugând un aer elegant întregului look. 

Outfit-ul este cu atât mai spectaculos cu cât fusta-pantalon, creație a unui brand extrem de popular, originar din Spania, costă doar 235 de lei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royal.lady.style on

 

Regina Rania nu este singura față regală care poartă, la evenimente oficiale, piese vestimentare accesibile cât privește prețul.

Nu de mult, Regina Letizia a apărut cu o fustă plisată, argintie, care costă doar 427 de lei, iar Meghan Markle și-a arătat și ea slăbiciunea pentru chilipiruri elegante. Recent, aceasta a participat la Royal British Legion Festival of Remembrance, de la Royal Albert Hall, purtând o rochie care costă doar 49 de lire sterline, ceea ce înseamnă aproximativ 250 de lei. 

 

Foto; Getty, Instagram

related posts

Modifică setările cookies