Serena Williams e obsedată de manichiură. Cu ce unghii false a apărut la Australian Open


Serena Williams (38 de ani), cea mai valoroasă tenismenă din toate timpurile, are o pasiune aparte pentru arta de înfrumusețare a unghiilor. La Australian Open 2020, americanca și-a folosit manichiura inclusiv pentru un scop nobil.


De-a lungul ultimelor două decenii, rivala Simonei Halep n-a ratat nici o ocazie de a purta unghii false, de cele mai multe ori în culori vii și cu diverse modele, de la deget la deget.

Ocupându-se în timpul liber și de design (de îmbrăcăminte, dar și de bijuterii), Serena Williams dă dovadă de inventivitate și la capitolul unghii. 

De exemplu, la turneul Australian Open aflat în plină desfășurare la Melbourne, tenismena a șocat asistența cu niște unghii false neobișnuit de mari, în condițiile în care trebuia să și joace, mai precis să mânuiască racheta și să țină mingile.

Citește și: A făcut-o şi pe asta! Serena Williams, primul trofeu de când a devenit mamă

 

Fanii australieni ai Serenei Williams au avut însă o surpriză plăcută, remarcând unghia total diferită de pe inelarul mâinii stângi. Era vorba despre chipul unui ursuleț koala, animale care au avut de suferit enorm la Antipozi în urma incendiilor devastatoare de vegetație de la începutul acestui an.

De altfel, persoană cu suflet mare, Serena a mai făcut un gest nobil pentru australieni, donând întreaga sumă (aproximativ 40.000 de euro) pe care a primit-o ca bonus în urmă cu o săptămână pentru triumful de la Auckland. 

„Am jucat mereu în Australia în ultimii 20 de ani și mi-a fost foarte greu să privesc toate acele știri tragice”, a precizat ea.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Reginele manichiurii de la Hollywood

related posts

Modifică setările cookies