Simona Halep, regina balului la Wimbledon. Ținută sexy a româncei


Simona Halep (27 de ani), învingătoare în turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, a avut o apariție încântătoare la tradiționalul bal cu care se încheie în fiecare an competiția de la Londra. Românca l-a avut alături pe sârbul Novak Djokovic, câștigătorul de la masculin.


Însoțită de familie și de întregul staff, inclusiv de fostul antrenor Darren Cahill, tenismena noastră a impresionat prin rochia de culoare neagră, cu un decolteu îndrăzneț, care a atras toate privirile. „Simona Halep strălucește la Balul Campionilor”, a remarcat pagina de Twitter a celor de la WTA. 

Citește și: Tu ai recunoaște-o? Cum arăta Simona Halep în copilărie

„Sper să aleg o rochie frumoasă. Am înțeles că nu mai e obligatoriu dansul, doar dacă te invită băiatul. Așa că aștept invitații!”, a declarat Simona după ce a bătut-o în finala de la Wimbledon pe Serena Williams. Halep s-a referit la faptul că dineul ar fi trebuit deschis de un dans al învingătorilor, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, între Djokovic și nemțoaica Angelique Kerber.

De această dată, presa internațională n-a făcut referire la un astfel de moment, sârbul Novak Djokovic fiind probabil mult prea obosit după finala-maraton cu Roger Federer. Astfel, Simona Halep s-a mulțumit cu o fotografie de pus în ramă în compania celui mai valoros tenismen al momentului, ambii ținând în mâini prețioasele trofee de la Wimbledon.

Victoria de la finalul săptămânii trecute i-a permis Simonei Halep să intre și în exclusivistul All England Club de la Wimbledon, prezidat de nimeni alta decât Kate Middleton, ducesa de Cambridge. Ca urmare, românca va beneficia pe viitor de numeroase privilegii în cadrul complexului londonez, precum locuri în lojele arenei centrale și prioritate la achiziționarea biletelor.

Vezi și: Simona Halep, o campioana de 10

 
FULLSCREEN
Simona Halep, regina balului la Wimbledon. Ținută sexy a româncei
  • /

related posts