Irina Shayk, desemnată cel mai bun fotomodel de costume de baie din lume


Rusoaica de 33 de ani are ghinion în amor, dar în meseria pe care și-a ales-o e cea mai tare. Irina Shayk le-a întrecut pe Alessandra Ambrosio și Emily Ratajkowski în topul femeilor care poartă cel mai bine costumele de baie.


Irina Shayk domină clasamentul întocmit de un cunoscut brand de costume de baie, însă metoda aleasă pentru stabilirea celor mai bune fotomodele de costume de baie e cel puțin superficială. Producătorul de lenjerie și costume de baie Bluebella a declarat-o pe Irina cel mai bun fotomodel din lume pe baza reacțiilor și a influenței pe care o are pe Instagram.

Cu 12,3 milioane de fani pe rețeaua socială, fosta iubită a lui Bradley Cooper a ajuns în topul clasamentului pentru puterea sa de a influența comportamentul altor femei.

Citește și: Irina Shayk, sexy și când se joacă în parc cu fiica ei. Cum a îmbrăcat-o pe micuța Lea de Seine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

Pe locul 2 figurează fotomodelul brazilian Alessandra Ambrosio (38 de ani), cu o medie de 150.000 de like-uri la fiecare poză în costum de baie postată.

FOTO: Alessandra Ambrosio/Instagram

Abia pe locul 3 s-a clasat Emily Ratajkowski. În ciuda celor 23,3 milioane de fani și unei medii de 2 milioane de like-uri la fiecare poză în costum de baie, americanca a fost „depunctată” fiindcă cei mai mulți admiratori ai ei de pe Instagram sunt bărbați.

Vezi mai multe fotografii în GALERIA de mai jos!

Surpriza de pe locul 4

Pe locul 4 se clasează modelul plus-size Ashley Graham. Cu 8,6 milioane de urmăritori pe Instragram, Ashley a reușit să inspire multe femei să fie mândre de corpurile lor și să scape de complexe.

FOTO: Ashley Graham/Instagram

related posts

Modifică setările cookies