Kim Kardashian și accidentele ei foto memorabile. Când și-a trucat vedeta fotografiile


Are o talie de invidiat, un imperiu financiar care îi anulează orice grijă, însă tot nu e mulțumită. Kim Kardashian (38 de ani) și-a pus admiratorii în cap de fiecare dată când și-a trucat fotografiile în Photoshop.


Kim Kardashian ar putea să nu arate chiar ca o zână în viața de zi cu zi. Recent, diva a oferit o mostră din look-ul ei fără pic de machiaj, iar fanii n-au fost prea încântați. Vezi AICI cum arată Kim Kardashian fără machiaj!

Așa se poate explica de ce moștenitoarea imperiului Kardashian își truchează adesea fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale.

Cel mai recent „accident” foto datează de acum trei zile, când Kim și sora ei Kylie Jenner s-au fotografiat îmbrăcate în body-uri aproape identice. Fotografia a strâns 3,3 milioane de aprecieri, însă unii admiratori atenți ai lui Kim au sesizat că talpa piciorului stâng pare lucrată în Photoshop.

Asta dacă nu cumva Kim Kardashian are șase degete la acel picior. Vezi poza mai jos!

FOTO: Kim Kardashian Instagram

În aceeași ședință foto, Kim pare a fi trucat și o poză în care vedeta stă întinsă, alături de sora ei, Kylie Jenner. În această imagine, degetul mare de la mâna dreaptă pare neobișnuit de mare.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nu este prima dată când vedeta are astfel de intervenții nefericite înainte de publicarea pozelor pe rețelele sociale. Iată cele mai evidente trucaje foto pe care le-a făcut vedeta de-a lungul anilor!

În martie 2018 a intervenit asupra unei fotografii (nu se știe de ce), însă o mașină din plan secund a fost turtită din greșeală.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

În același an, în aprilie, Kim se fotografia în oglindă pentru a promova un model de costum de baie. Însă a simțit nevoia să intervină „chirurgical” asupra piciorului ei drept, pe care l-a subțiat în Photoshop.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

În 2015, Kim a postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alături de soțul ei, pe care îl sărută pe obraz. Fotografia, postată în două versiuni diferite de staff-ul vedetei, arată două poziții diferite ale gâtului lui Kim, semn că pe una dintre ele s-a intervenit într-un program de corectare a imperfecțiunilor.

În 2014, într-o fotografie alături de Blac Chyna, Kim Kardashian apare cu un abdomen mult mai plat decât cel din realitate. Un ușor defect al fotografiei i-a făcut pe internauți să susțină cu certitudine că aceasta a fost trucată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

În 2009, Kim Kardashian a apărut pe coperta revistei Complex. Fotografia care deschidea revista a fost trucată, la cererea lui Kim, fiindcă ar fi avut talia prea mare. Mai târziu, fotografia reală a fost făcută publică.

related posts

Modifică setările cookies