Lora le arată fanilor ritualul ei de frumusețe: „Normalizați rutina de îngrijire a pielii în pași de dans”


Lora emană fericire prin toți porii, în cea mai recentă postare de pe rețelele sociale. Cântăreața de 40 de ani le-a arătat celor care o urmăresc online cum trăiește ea fiecare moment din rutina de îngrijire a pielii.


Lora s-a întors în Bali, locul pe care l-a descoperit în pandemie ca niciodată până atunci. În primăvara anului 2020, ea a fost „captivă” patru luni în insula din Oceanul Indian din cauza restricțiilor impuse de Covid, însă tot răul spre bine.

Cântăreața a ajuns să îndrăgească fiecare colțișor din acest paradis terestru, care a devenit destinația preferată de vacanță în sezonul rece.

În urmă cu câteva zile, artista i-a cucerit pe admiratorii ei virtuali cu primele imagini din exoticul Bali, lansându-le invitația de a-și rezerva o vacanță aici.

Acum, Lora le-a arătat fanilor ei ritualul său de frumusețe, care include mult dans în fața oglinzii în timpul folosirii cremelor de zi cu zi.

Normalizați rutina de îngrijire a pielii în pași de dans”, a scris cântăreața pe Instagram, unde a postat un clip care a fost pe placul admiratorilor ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

O îngrijire bună a pielii te face să zâmbești. Îngrijirea excelentă a pielii te face să dansezi”, a transmis Lora de pe contul de Instagram Girls Own Cosmetics by Lora.

Dansul ei a amintit de energia lui Britney Spears, care avea apariții similare pe contul ei de socializare. Anul trecut, cântăreața a făcut senzație într-o ținută care i-a venit ca turnată lui Jennifer Lopez.

Sunt, probabil, multe femei frumoase ca tine, dar de departe tu ești cea mai senzuală”.

Ești superbă, draga mea!”.

Admiratoarele sunt în extaz, însă fanii bărbați așteaptă mai multe postări din Bali.

Bali, casa ei în următoarele trei luni

Imediat ce a ajuns în Bali, Lora le-a spus fanilor ei că va rămâne în insulă vreme de trei luni. Mai mult, cântăreața i-a prevenit pe fanii ei „sensibili” să-i evite conturile sociale.

Bună dimineața din Bali, casa mea pentru următoarele 3 luni. Pentru persoanele sensibile la costumele de baie, acum este momentul să evitați această pagină. Dacă preferați totuși să rămâneți, bunul-simț este de preferat. O zi minunată. ? #Lora”, a transmis artista.

Fotografii: @loraofficial

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies