Miss Oaxaca, arestată în Mexic pentru răpire. Laura Mojica Romero riscă să stea 50 de ani după gratii


Tânăra Laura Mojica Romero, care în 2018 a fost aleasă Miss Oaxaca, a fost arestată la Veracruz (Mexic) împreună cu alte 7 persoane. Regina frumuseții din Mexic e bănuită că face parte dintr-o grupare specializată în răpiri.


Răpirile de persoane sunt la ordinea zilei în Mexic, țară care face eforturi disperate să destructureze grupările mafiote care obțin sume impresionante din răscumpărări. Zilele trecute, Procuratura din Veracruz a emis un mandat de arestare pe numele Laurei Mojica Romero, care activează ca fotomodel. În vârstă de 25 de ani, tânăra a câștigat concursul Miss Oaxaca în 2018.

Anchetatorii susțin că tânăra face parte dintr-o grupare mafiotă specilializată în răpiri, care operează în Oaxaca și Veracruz. Alte 7 persoane au fost arestate împreună cu ea.

Cazul a fost înaintat instanței, iar un judecător le-a dat procurorilor două luni pentru a veni cu probe solide împotriva ei și a presupușilor complici. Conform presei din Mexic, modelul riscă până la 50 de ani de detenție, dacă acuzațiile se vor dovedi adevărate.

Laura Mojica Romero era destul de activă în mediul online, însă din cauza problemelor cu legea ea a încetat să mai posteze. Pe contul ei oficial de Instagram, admiratorii săi au început să posteze comentarii ironice.

Acum o să pozezi pentru custodie”, a scris unul. „Ne vedem în 2071”, s-a amuzat altul.

Turturica nevinovată a vrut să zboare atât de sus... acum 50 de ani”, a comentat alt urmăritor.

Fotografii: @lauumojica

Vezi și VIDEO: Află ce îți pregătește TikTok anul ăsta!

related posts

Modifică setările cookies