Monica Bârlădeanu, din secretele frumuseții: ”Am patru kilograme de creme în valiză”


Frumoasă actriță a dezvăluit care este secretul tinereții sale, cum se menține în formă și la ce aliment a renunțat definitiv pentru a avea o siluetă perfectă.


Într-un interviu special pentru protvplus.ro, Monica Bârlădeanu a explicat în ce anume constă ritualul său de frumusețe.

Citește și: Avanpremieră VLAD. Monica Bârlădeanu, senzațională într-o rochie cu decolteu și sandale Jimmy Choo

”Nu fac niciodată, sub nicio formă, rabat de la îngrijirea pielii, pentru că asta chiar nu poți recupera: elasticitatea sau calitatea pielii. Pur și simplu, n-o poți îmbunătăți cu nimic: nici cu stimulări, nici cu tot felul de lasere, ca să nu mai zic de injectabile. Și de aceea, din valiza mea, dacă valiza mea ar avea ipotetic 23 de kilograme - deși nu are niciodată, are în jur de 30 - vreo patru kilograme sigur sunt creme”.

”Dimineața mea începe cu deschis laptopul, mi-am făcut cafeaua, demachiat în oglindă și masca numărul 1. Mai răspund la o jumătate de email, mă șterg, urmează masca numărul 2...”, descrie Monica ritualul ei zilnic de frumusețe. 

Cât privește dieta pe care o ține pentru a se menține în formă, Monica Bârlădeanu se ferește să fie prea explicită: ”Ce aleg eu să mănânc mi se potrivește mie. Cert este că am înlocuit pâinea cu o felie de secară, comprimată, cu semințe, care este foarte sățioasă și e foarte bogată în fibre și, dacă mănânci o felie pe zi, ești în regulă. Asta nu înseamnă că e singurul lucru pe care-l mănânc. Dar nu mănânc redundant”.  

FULLSCREEN
Monica Bârlădeanu, din secretele frumuseții: ”Am patru kilograme de creme în valiză”
  • /

related posts

Modifică setările cookies