Reacția revistei People, după ce Us Weekly și-a făcut propriul top al celor mai sexy bărbați în 2019


John Legend a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață în 2019 de revista People, însă Us Weekly are altă părere. Cele două publicații sunt în scandal, iar la mijloc sunt acuzații grave.


La doar câteva ore de la anunțul făcut de revista People, care l-a desemnat pe cântărețul John Legend cel mai sexy bărbat în viață, revista Us Weekly a vrut să dea lovitura cu propriul clasament. 

Publicația, care a considerat că Brad Pitt este demn de titlul de cel mai sexy bărbat în 2019, a stârnit mânia realizatorilor clasamentului original.

Conform Page Six, reprezentanții revistei People au transmis celor de la Us Weekly un avertisment sever referitor la încălcarea drepturilor la marcă înregistrată, care a culminat cu îndepărtarea topului, atât din ediția de print, cât și din cea online.

„Cel mai sexy bărbat în viață” este marcă înregistrată a revistei People încă din anul 2002 și nu poate fi folosită în același scop pentru care a fost creată.

Deși știau asta, reprezentanții Us Weekly au demarat încă de săptămâna trecută un sondaj online în care îi întreba pe utilizatori cine cred ei că sunt „adevărații bărbați sexy”.

Iar miercuri dimineață, revista publica pe copertă fețele lui Brad Pitt, Dwayne Johnson, Jason Momoa și Chris Hemsworth. 

OK. Facem și noi un clasament al celor mai sexy bărbați din 2019. Pe cine vedeți în top 3? Votul începe acum!

Fotografii: Getty Images/Instagram/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Anda Adam, sexy la TV

  • Reacția revistei People, după ce Us Weekly și-a făcut propriul top al celor mai sexy bărbați în 2019

related posts

Modifică setările cookies