Regé-Jean Page, cel mai frumos bărbat din lume? N-ați întrebat pe cine trebuie


Actorul Regé-Jean Page, celebrul Duce de Hastings din serialul „Bridgerton”, a fost desemnat cel mai frumos bărbat din lume. Conform oamenilor de știință, care folosesc algoritmul Greek Golden Ratio of Beauty Phi, starul de 34 de ani se apropie de perfecțiunea fizică. Femeile sunt de altă părere.


Algoritmul de simetrie matematică aflat la baza percepției noastre asupra atractivității a stabilit că Regé-Jean Page are cele mai frumoase trăsături pe care le poți găsi la un bărbat. Forma feței, poziționarea ochilor, mărimea frunții, distanța dintre buze și nas, lungimea nasului și multe alte aspecte au fost luate în calcul pentru a stabili idealul de frumusețe masculină.

Actorul Regé-Jean Page, care are o iubită cu două joburi, a obținut cel mai mare scor (93,65%) folosind algoritmul Greek Golden Ratio, ajungând în capul listei celor mai frumoși bărbați din lume.

Pe locurile doi și trei se află Chris Hemsworth și Michael B Jordan, iar clasamentul a fost întocmit de chirurgul plastician Julian De Silva, folosind cele mai recente tehnici de cartografiere computerizată. 

Femeile care au văzut clasamentul sunt dezamăgite și consideră că cineva ar trebui să le întrebe și pe ele înainte de realizarea unor astfel de cercetări științifice.

Nu, mersi. Îl aleg pe Bieber în locul lui, în orice zi”, a comentat o femeie, în timp ce alta a răspuns că „am văzut mai buni”.

Acei oameni de știință nu cunosc pe nimeni din satul meu”, a comentat cineva.

El este superb, fără îndoială. Dar cel mai arătos din lume? E destul de exagerat. Nu cred că cineva merită acest titlu... pentru întreaga lume”, a scris altă femeie.

Dr. Julian De Silva a explicat la ce ajută tehnologia de cartografiere computerizată:

Aceste noi tehnici de cartografiere computerizată ne permit să rezolvăm unele dintre misterele factorilor care fac pe cineva frumos din punct de vedere fizic, iar tehnologia este utilă atunci când planificați intervenția chirurgicală”, a spus medicul, conform Daily Mail.

Fotografii: Getty Images/@drjuliandesilva

Vezi și VIDEO:

  • Regé-Jean Page, cel mai frumos bărbat din lume? N-ați întrebat pe cine trebuie

related posts

Modifică setările cookies