Robert Pattinson, cel mai frumos bărbat din lume conform oamenilor de știință


Dacă nu găseați matematica deloc interesantă, aflați că pe baza unor formule matematice specialiștii pot determina cum arată chipul perfect.


Anul trecut, oamenii de știință au stabilit că Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume. Folosind metoda Golden Ration, specialiștii au determinat că actorul Robert Pattinson se apropie cel mai mult de idealul masculin din Grecia antică.

Experții au analizat sprâncenele, ochii, maxilarul, nasul, buzele și toate trăsăturile feței în cazul mai multor celebrități, la fel cum făceau pictorii în perioada Renașterii pentru a crea cele mai bune portrete.

De atunci, oamenii de știință au dezvoltat o formulă matematică pentru a explica ce face o persoană să fie frumoasă. Iar această formulă stabilește, în procente, cât de aproape de perfecțiune este o persoană. În cazul lui Pattinson, procentajul este de 92,15%.

Top 10 Cei mai frumoși bărbați din lume

Robert Pattinson este pe prima poziție în clasamentul întocmit de specialiști, însă în top 10 se află și alte nume cunoscute.

Henry Cavill (Superman) – locul 2

Bradley Cooper (A Star Is Borns) – locul 3

Brad Pitt – locul 4

George Clooney – locul 5

Hugh Jackman (Wolverie) – locul 6

David Beckham – locul 7

Idris Elba – locul 8

Kanye West – locul 9

Ryan Gosling – locul 10.

Interesant este că John Legend, declarat cel mai sexy bărbat în 2019, nu se află în acest clasament. Ceea ce întărește convingerea că nu trebuie să fii frumos pentru a fi declarat sexy.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Lady Gaga a mărturisit că nu își amintește cand s-a spălat ultima oară

related posts

Modifică setările cookies