Horoscopul zilnic 29 august 2019. Peștii se vor întoarce la fosta iubire, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 29 august 2019.


Berbec

Berbecii vor găsi soluții pentru problemele ce le ce dau mari bătăi de cap. Norocul este de partea ta astăzi, astfel că anumite “găuri” vor dispărea ca prin minune din buzunarul tău, iar în acest fel îți poți onora împrumuturile făcute. La muncă vei găsi sprijin din partea colegilor în susținerea anumitor proiecte. Dacă vrei să faci acte de caritate, ți-ai ales ziua perfectă.

Taur

Taurii ar trebui să fie atenți și la nevoile partenerilor. Dacă observi schimbări în comportamentul iubitului tău, alocă-ți timp pentru el și discutați despre problemele din relația noastră. Arată-i și partea ta romantică și înțelegătoare. Dacă ești singură, atunci lasă-te ghidată de sentimente și acționează.  În ceea ce priveștete cariera, așteaptă-te la cât mai multe vești bune și de ce nu chiar la o promovare.

Citește și: Neti Sandu, despre astre și Horoscop: „Eu vreau să înțeleg viața, doar asta mă interesează”

Gemeni

Gemenii vor avea astăzi răspunsuri la toate întrebările ce apar. Dacă un prieten îți  cere ajutorul, oferă-i cele mai bune sfaturi și fi alături de el. Există șansa să găsești atractivă o persoană pe care o cunoști de foarte mult timp. Dacă simți că vrei să pui punct actualei relații, ar fi de preferat să analizezi cu atenție această posibilitate și să nu te bazezi doar pe instinct.

Rac

Racii ar trebui să se țină deoparte de achizițiile semnificative.Totodată, evită să împrumuți bani sau să faci alte tranzacții financiare. Focusează-te și asupra lucrurilor ce se petrec în sufletul tău. Meditația, mersul la biserică sau voluntariatul te pot distrage de energiile negative. Există șansa să găsești o nouă sursă de venit.

Leu

Leii ar trebui să nu se lase controlați de egoism.  Înceracă să îi ajuți pe cei din jurul tău, mai ales la muncă. În acest fel, vei crea o impresie cât mai bună în fața superiorilor tăi. Dacă apar anumite conflicte cu persoanele dragi,  adoptă o atitudine cât mai calmă și nu face din tânțar armăsar.  Ziua de astăzi este ideală pentru a face o călătorie romantică alături de partenerul tău. Nu te sfii și încearcă să-l surprinzi cu fiecare gest.

Fecioară

Pentru Fecioare ziua de astăzi vine la pachet și cu evenimente mai puțin plăcute. Există riscul ca un coleg să se folosească de slăbiciunile tale pentru a obține anumite beneficii. Ar fi de preferat să rezolvi problema într-un mod cât mai adecvat și să nu stârnești un scandal pe această temă. Dacă simți că în relația cu partenerul s-a instalat monotonia, condimendează un pic lucrurile.

Balanță

Balanțele vor ieși din zona lor de confort și își vor asuma riscuri astăzi. Nu lua decizii doar pe baza impulsului, ci analizează fiecare opțiune. Ar fi de preferat să nu faci achiziții semnificative sau schimbări radicale. Există și vești bune. Personalitatea ta va atrage foarte multe persoane și astfel vei lega noi relații cu cei din jurul tău.

Scorpion

Scorpionii se lăudă cu inteligența lor și cu toate lucrurile pe care le stăpânesc. Ar fi de preferat să nu cazi în această capcană și să te gândești de două ori înainte de a-ți exprima punctul de vedere. O să ai șansa să impresionezi persoanele din jurul tău, dar așteaptă momentul oportun. Evită să conduci astăzi sau să te suprasoliciți la muncă.

Săgetător

Săgetătorii vor avea o zi foarte productivă astăzi. Cu toate acestea, nu te baza pe sprijinul colegilor tăi, ci rezolvă-ți sarcinile pe cont propriu. Ziua de astăzi este ideală pentru o reuniune de familie. În acest caz, alocă-ți timp suficient pentru a crea o reunire memorabilă. Dacă ești singură, ieși în oraș, flirtează și bucură-te de fiecare clipă. Există posibilitatea să-ți  găsești sufletul pereche.

Capricorn

Capricornii se vor lovi de eșecuri astăzi. Dacă vrei să faci anumite negocieri sau să prezinți anumite proiecte la muncă, pregătește-te cât mai mult. Nu uita că încrederea este cheia succesului în orice relație. Există posibilitatea ca o persoană din trecut să revină în peisaj. Ziua de astăzi este perfectă pentru cumpărături, mai ales dacă prinzi și reduceri.

Vărsător

Vărsătorii ar trebui să nu facă pe eroii astăzi. Așteaptă momentul potrivit pentru a-ți exprima punctul de vedere și nu te amesteca în treburile celorlalți, dacă nu ți se solicită ajutorul. Fie că  îți vei crea noi relații de prietenie sau că-ți vei dezvolta alte hobby-uri noi, astăzi vei face anumite schimbări. Ar fi de preferat să acorzi o atenție deosebită și problemelor de sănătate.

Pești

Peștii vor face astăzi schimbări majore. Chiar dacă la început pare greu, nu te sfii să încerci chestii noi. Chiar dacă ai idei creative și inovative, ar fi de preferat să nu-ți tratezi colegii cu superioritate. Sentimentele tale vor fi foarte întortochiate, așa că să nu te surprindă dacă dintr-o dată vei vrea să te întorci la fostul. Pe plan financiar nu se întrevăd schimbări.

 

Vezi și: Joseph Hadad, jurat la cea mai tare emisiune culinară: ”Cine n-o să vadă Masterchef 2019, o să piardă multe”


related posts