Horoscopul zilnic 3 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de un conflict la locul de muncă, vezi ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de astăzi, 3 ianuarie 2020.


Berbec

Profită de astăzi de energia lui Marte, guvernatorul tău, care își face intrarea în Săgetător! Îți poți pune în practică intenția de a pleca într-o călătorie, poți începe niște cursuri de pregătire profesională, de limbi străine, care îți vor deschide orizonturile către cunoaștere.

 

Taur

Astăzi nu te lăsa copleșită de probleme și profită de energia lui Marte, abia intrat în zodia Săgetător, pentru a rezolva unele chestiuni financiare, în urma unor evenimente apărute neașteptat, care te vor face să-ți schimbi convingerile și sistemul de valori.

 

Gemeni

Nu este exclus ca astăzi un prieten să-ți aranjeze o întâlnire cu o persoană de care te-ai îndrăgostit și pe care nu ai curajul să o abordezi. În următoarea perioadă ești mai deschisă flirtului și către noi relații.

 

Rac

Ai putea să folosești contextul astral de astăzi pentru a începe să construiești o relație cu colegii de echipă de la locul de muncă. Acceptă schimbările și noile condiții de lucru, care se anunță de la începutul anului. În a doua parte a zilei este posibil să ai parte de disfuncții organice pe fondul oboselii, a mâncării și petrecerilor din ultima perioadă.

 

Leu

Climatul astral de astăzi îți rezervă o zi de vis, în care te vei bucura de petrecerea timpului alături de partener și de prieteni, într-o stațiune montană. O singură avertizare au astrele: atenție la practicarea sporturilor de iarnă, pentru că te poți accidenta, dacă nu ești atentă!

Horoscopul lunii ianuarie 2020. Racii au parte de o luna intensă plină de câștiguri, vezi ce se întâmplă cu Leii

Fecioară

În prima parte a zilei te sfătuiești cu membrii familiei pentru achiziționarea unui bun de valoare, un imobil sau o mașină. În a doua parte a zilei poate să apară o persoană din trecut și o iubire mai veche să-ți dea viața peste cap.

 

Balanță

Se poate ca astăzi să nu știi dacă să mai dai o șansă relației pe care o ai sau să începi o relație cu cineva cu care flirtezi de ceva vreme. Ești tentată pentru a doua variantă, așa că alege ce-ți spune inima și ce te face fericită!

 

Scorpion

Posibil astăzi să spui lucrurilor pe nume, să-ți abordezi șefii și chiar dacă nu sunt la serviciu, să le scrii un email în care să-ți expui toate nemulțumirile din ultimul an. Nu te interesează în principal salarizare, ci vrei cu orice preț să schimbi programul de lucru și simplificarea procedurilor.

 

Săgetător

Poți să iei în considerare schimbarea locului de muncă în perioada următoare, pentru că te nu te mai regăsești în echipa și departamentul în care lucrezi. Îți aranjezi CV-ul și începi să-l trimiți firmelor de recrutare.

 

Capricorn

Ca să nu-ți complici viața inutil, ar fi bine să stai departe de bârfele și intrigile de la locul de muncă! Fii precaută, pentru că există riscul ca o colegă să te atragă în grupul ei și să-ți strici imaginea de persoană corectă și pe care se poate baza toată lumea!

 

Vărsător

Conjunctura astrală de astăzi te îndeamnă să propui șefilor un plan de acțiune pentru următoarea perioadă. Posibil să ai o confruntare cu unul dintre colegi, care nu este de acord cu cele propuse de tine.

 

Pești

Este posibil ca veniturile perechii tale să crească în următoarea perioadă. Ar fi indicat să aveți o discuție legată de situația financiară și să deschideți un cont de economii comun. Nu strică niciodată să ai niște bani puși deoparte.

Top 3 actori care sunt baieți buni în secret

related posts