Batalia fetelor rele. Doua dintre cele mai obraznice vedete se "bat" in poze sexy. Cum arata la fata posesoarele acestor trupuri sculptate


Nu au vreun talent aparte, dar asta nu le impiedica sa apara constant pe primele pagini ale tabloidelor. Recent, cele doua dive obraznice s-au "batut" in poze sexy, pe internet.


Georgia Salpa si Danielle O'Hara sunt doua dintre fetele obraznice ale showbiz-ului britanic. Danielle, de pilda, a fost chiar detinatoarea titlului de Miss Marea Britanie, fiind ulterior descalificata din cauza aparitiei unor poze nud cu ea, pe internet.

VEZI IMAGINILE AICI.

De cealalta parte, desi este mai cuminte, Georgia nu se sfieste sa pozeze cat mai sexy cu putinta pentru reviste dedicate domnilor. Iubitul el multumilionar nu ii interzice insa sa se lase imortalizata in tinute sumare si pozitii indecente, asa ca tanara nu ezita sa faca asta pentru a se intretine.

Recent, cele doua dive de tabloid au decis sa se intreaca in siluete sexy si au postat pe retelele de socializare imagini cu ele in costume de baie. Cu busturile la inaintare, abdomenele de fier in prim plan si coapsele lucrate descoperite, tinerele au facut valuri si au starnit o multime de comentarii.

CITESTE SI: Vine vara, slabeste, pregateste-ti corpul de plaja

Ce-i drept, la capitolul aspect fizic, cele doua arata foarte bine si merita apreciate pentru perseverenta de care dau dovada in a-si mentine silueta.

Tie cine ti se pare ca arata mai bine? Georgia sau Danielle?

related posts

Modifică setările cookies