Miley Cyrus s-a straduit sa para (bine) imbracata. Cum si-a pus in valoare picioarele lungi si suple intr-un show tv


In ultimul an Miley Cyrus ne-a chinuit din punct de vedere vizual cu tinutele sale aflate la limita dintre excentric, ridicol si pueril. Totul a culminat cu outfiturile imposibil de privit de la MTV Video Music Awards. Inviatata in emisiunea lui Jimmy Fallon, Miley s-a straduit sa aiba un look cat se poate de decent...pacat ca de la atata galben ne cam ia ameteala :)


Miley Cyrus a fost draguta si feminina la cea mai recenta aparitie tv a sa. Invitata in emisiunea lui Jimmy Fallon, vedeta reusit performanta de a nu-si arata fundul sau sanii la o ora de maxima audienta. Dupa cum se stie, la gala MTV a reusit sa "pacaleasca" vigilenta producatorilor, "scapand" un sfarc la tv. Iar luna trecuta, cand si-a facut aparitia in emisiunea lui Jimmy Kimmel, Miley a avut sanii acoperiti doar de niste biete paiete. 

Foto: Miley Cyrus in emisiunea lui Jimmy Kimmel

Imbracata intr-o fusta chic din piele lucioasa, combinata cu o camasa cu volane si o pereche de saboti transparenti - toate galbene - Miley Cyrus a fost mai cuminte si mai decenta ca niciodata.

In emisiunea lui Jimmy Fallon, vedeta a demonstrat inca o data ca este o mare iubitoare de animale, enumerand ce specii are acasa: mai multi cani, un peste si un ...porc, care doarme pe canapea,  mananca aceeasi mancare ca si ea si o lasa sa ii picteze unghiile.

Mai demult, una dintre fostele angajate ale lui Miley Cyrus s-a plans din cauza mirosurilor ingrozitoare din casa vedetei. Motivul? Cainii vedetei nu erau dresati sa isi faca nevoile intr-un loc special, asa ca faceau peste tot pe unde apucau. "Can cainii se "scapau" prin casa, chema menajera sa curete", a spus fosta angajata.

related posts

Modifică setările cookies