Model la munca de jos! Frumoasa Sophia Tomalla îşi spală singură maşina


Actriţă, prezentatoare şi model, Sophia Tomalla (29 de ani) a fost nevoită să-şi spele singură maşina, vandalizată de fanii echipei de fotbal Beşiktaş cu mesajul „loser”. La mijloc e iubitul nemţoaicei, controversatul portar Loris Karius.

Tag-uri:

Celebru pentru gafele din finala Ligii Campionilor din 2018, atunci când juca la Liverpool, Karius a devenit o „persona non grata” şi la Istanbul. După un an cu prestaţii dezamăgitoare, portarul german de 25 de ani şi-a exprimat intenţia de a continua la Beşiktaş, punându-şi în cap fanaticii suporteri turci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) on

Ei bine, aceştia au găsit o metodă ingenioasă de a-l determina pe Karius să plece totuşi de la echipă, răzbunându-se pe iubita fotbalistului. Astfel, zilele trecute, aceasta şi-a găsit maşina pictată cu un imens „LOSER”, cuvânt care nu mai are nevoie de traducere.

Citește și Jurnalista Sara Carbonero, soția lui Iker Casillas, diagnosticată cu cancer la 35 de ani

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) on

Considerată în 2010 de FHM a treia cea mai sexy femeie din lume, Sophia Tomalla a primit cu zâmbetul pe buze gestul şi a încercat să găsească o metodă elegantă pentru a ieşi din încurcătură. Producătorul de băuturi energizante pentru sportivi Aquarius i-a oferit o idee genială, iar Sophia a acceptat să ia un burete şi să înlăture singură graffiti-ul de pe portierele maşinii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) on

La fel ca şi mama sa, Simone Thomalla, Sophia Tomalla a avut ocazia de a poza în revista Playboy, versiunea în lima germană. Deşi nu are decât 29 de ani, Sophia a trecut deja printr-un divorţ, de cântăreţul Andy LaPlegua, în 2017, mariaj care a durat un an şi două luni. Nemţoaica este o împătimită a tatuajelor, capitol la care se potriveşte de minune cu iubitul ei actual, Loris Karius.

related posts