Șoc după șoc! Jurnalista Sara Carbonero, soția lui Iker Casillas, diagnosticată cu cancer la 35 de ani


La trei săptămâni după ce portarul spaniol Iker Casillas a suferit un infarct pe teren, frumoasa sa soție Sara Carbonero a anunțat că doctorii i-au descoperit un cancer ovarian, jurnalista fiind deja operată pentru extirparea tumorii.


Într-un interval de timp extrem de scurt, soții Casillas au fost nevoiți să depășească două momente critice. Mai întâi, la 1 mai, lumea fotbalului a rămas stupefiată la auzul veștii că celebrul portar a fost victima unui infarct miocardic acut, prăbușindu-se pe gazon la un banal antrenament al echipei FC Porto. Și cu ajutorul soției sale, Sara Carbonero (35 de ani), Iker a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală de montare a unui stent, începând perioada de refacere.

Citește și: Clipe de infarct pentru Iker Casillas, dar şi pentru frumoasa sa soţie, Sara Carbonero

„Când încă nu ne-am recuperat dintr-un șoc, viața ne-a surprins din nou. De data asta e vorba despre mine, despre acel cuvânt cu șase litere pe care nu vreau să-l scriu. În urmă cu câteva zile, la un control de rutină, doctorii mi-au găsit o tumoră malignă pentru care am fost operată”, a dezvăluit marți Sara Carbonero, prin intermediul unei rețele de socializare.

Cu o zi înainte, luni, Iker Casillas împlinise 38 de ani, spaniolul mărturisind public că n-a fost cea mai frumoasă aniversare pe care a avut-o, portarul cunoscând problema delicată cu care se confruntă Sara.

„Totul a fost ok, am prins boala din timp, dar mai am de luptat câteva luni cu tratamentul. Știu că drumul va fi greu, dar sunt calmă și încrezătoare într-un final fericit”, a mai precizat jurnalista în mesajul ei, cerându-le colegilor de breaslă înțelegere și respect în perioada care urmează.

Povestea de dragoste dintre Sara Carbonero şi Iker Casillas a început acum un deceniu, atunci când fotbalistul apăra poarta echipei Real Madrid, iar iberica a fost declarată de revista americană FHM cea mai sexy jurnalistă din lume. Iker şi Sara s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi băieţei, Martin şi Lucas, de 5, respectiv 3 ani. 

FULLSCREEN
Șoc după șoc! Jurnalista Sara Carbonero, soția lui Iker Casillas, diagnosticată cu cancer la 35 de ani
  • /


related posts