Premieră! Revista Vogue, copertă cu eroine din prima linie în locul celebrelor fotomodele


Coperta British Vogue de obicei înfățișează vedete și modele, dar de această dată, având în vedere pandemia de coronavirus, redactorul-șef și echipa au decis să aducă în prim-plan eroinele din prima linie.


Nume importante au fost de-a lungul timpului pe coperta revistei, dar acum lucrurile stau puțin diferit în întreaga lume, oamenii încă sunt stresați de faptul că se pot îmbolnăvi oricând de Covid-19, așa că și celebra revistă a profitat de contextul actual pentru a le mulțumi oamenilor din prima linie, care s-au expus riscurilor și au mers în continuare la serviciu. Trei eroine din prima linie sunt de această dată promovate în celebra revistă.

Narguis Horsford, conductoare la metrou, Rachel Millar, moașă, și Anisa Omar, casieră de supermarket, au fost alese de British Vogue pentru a reprezenta milioane de lucratori-cheie din Marea Britanie în numărul din luna iulie.

Fiecare dintre cele trei femei au acordat un interviu jurnaliștilor eneglezi pentru a le transmite oamenilor din țara lor că deși le-a fost greu în această perioadă, ele au mers cu mândrie le serviciu, și-au îndeplinit sarcinile cât au putut de bine pentru ca cei care erau izolați în case să se simtă în siguranță și să nu le lipsească nimic.

Citește și: "Coronavirusul nu mai există din punct de vedere clinic”! Dezvăluirile unui medic italian"

Narguis Horsford: "Slujba mea a oferit un serviciu esențial pentru îngrijirea persoanelor. Mi-a oferit multă satisfacție în această perioadă."

Rachel Millar: "Sper că oamenii nu ne vor uita. Sper să țină cont de reguli și în drumul lor spre recăpătarea unei vieți normale".

Anisa Omar a spus că în plină pandemie, angajații din supermarket au avut ocazia să se simtă importanți, lucru care nu a făcut decât să le crească stima de sine.

Redactorul-șef al British Vogue, Edward Enninful, a ținut să le mulțumească și el eroinelor din prima linie: "Acum, nici nu mă pot gândi la un alt trio de femei importante, care să reprezinte îngrijitorii din Marea Britanie. În plină pandemie, și-au pus uniformele și au ținut piept pericolelor mari și mici pentru a-i ajuta pe cei din jurul lor. Au avut o contribuție enormă pentru schimbarea societății". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Everyone has contributed something during this pandemic that has kept this country going whether it’s in a small way or a big way.” For the July 2020 issue, #BritishVogue is highlighting the front-line workers, celebrating their bravery and dedication to helping others during the coronavirus crisis. Watch as the three key worker cover stars – London Overground train driver Narguis Horsford, community midwife Rachel Millar and supermarket worker Anisa Omar – recall the community spirit, acts of kindness and unity they have seen during their working days since coronavirus forced the world into lockdown. See the full film at the link in bio. Directed and edited by @TomGilfillan, DoP @AnnaMaccc and produced by @TheRealMinnieCarver & @PavilionWorks.

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on


 

Sursă foto: Instagram

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 11 - Pain: "La 1.4 metri aveam 90 de kile’"

related posts

Modifică setările cookies