Regina fitnessului de la ei vs. regina fitnessului de la noi. Cine arata mai bine in costum de baie: Jennifer Nicole Lee sau Carmen Bruma?


Si una si alta au slabit peste 30 de kilograme si au devenit celebre datorita siluetelor tonifiate, inspirand mii de femei cu ambitia lor. 


Carmen Bruma a postat ieri pe pagina ei de Facebook oficiala o fotografie din weekendul petrecut la Sicilia.

In imagine, frumoasa prezentatoare TV se plimba pe plaja italiana intr-o pereche de bikini albastri, care ii scot in evidenta abdomenul plat si picioarele tonifiate.

Cum sa fii o gravida tonica. 7 exercitii fizice pentru femei insarcinate

De cealalta parte a oceanului, mai precis in Statele Unite, o alta fanatica a fitness-ului, Jennifer Nicole Lee, face senzatie ori de cate ori iese la plaja.

Povestea celor doua vedete este foarte asemanatoare. Ambele au pornit de la o greutate initiala mare (Carmen povesteste ca avea 87 de kilograme, Jennifer spune ca avea 100) si au reusit, prin dieta si mult sport sa aiba siluetele din prezent, invidiate de femeile din toata lumea.

Atat Jennifer, cat si Carmen isi dedica in prezent energia si timpul pentru a ajuta si alte femei sa aiba corpul visat.

Astfel, Carmen a lansat recent cartea si DVD-ul de fitness “3 S: Sanatoasa, Supla, Satula”, in timp ce Jennifer Nicole Lee a scris pana in prezent 3 carti cu diete si retete de slabit si a lansat 6 DVD-uri de fitness.

Vezi mai multe imagini cu cele doua vedete in costum de baie in GALERIA FOTO!

Noi nu ne putem hotara, asa ca va intrebam pe voi: cine arata mai bine? :)

FULLSCREEN
Regina fitness-ului de la ei vs. regina fitness-ului de la noi. Cine arata mai bine in costum de baie: Jennifer Nicole Lee sau Carmen Bruma?
  • /


related posts