Secretul tenului impecabil al Roxanei Ionescu. Ce masti de fata foloseste si in ce consta dieta ei


Roxana Ionescu a impresionat anul trecut la Dansez pentru tine cu un corp perfect si cu un ten impecabil. Adesea camerele de filmat au surprins-o fara machiaj, iar vedeta nu a avut de ce sa se fereasca: tenul ei arata foarte fresh.


Roxana Ionescu a marturisit ca pentru frumusetea tenului isi prepara singura masti. " De parul meu se ocupa Laurent Tourette, iar pentru corp si ten folosesc uleiuri, imi prepar singura masti cu argila, banane, aspirina, vitamina A si E", a dezvaluit Roxana Ionescu pentru perfecte.ro.

Roxana Ionescu nu tine o dieta complicata, insa respecta o regula de baza in ceea ce priveste combinarea alimentelor la masa.

"Nu am o dieta fixa, incerc sa mananc de 3 ori pe zi, odata la 5 ore, sa nu combin proteinele cu carbohidratii si sa nu mananc dupa 8 seara", a mai spus Roxana Ionescu.

Roxana Ionescu face in prezent parte din echipa de marketing a brandului de tequila El Jimador. "Am inceput aceasta colaborare in vara anului trecut si este un job care imi place extrem de mult. Zic eu ca mi se potriveste foarte bine – trebuie sa particip la evenimente, sa ma implic in organizarea lor, sa vorbesc cu oamenii, sa le explic diferenta dintre El Jimador si alte branduri de tequila. Filosofia brandului, cu care ma identific foarte bine, este “Traieste 100%”, spune Roxana Ionescu.

FULLSCREEN
Secretul tenului impecabil al Roxanei Ionescu. Ce masti de fata foloseste si in ce consta dieta ei
  • /

related posts

Modifică setările cookies