A devenit “mireasa minoră” după ce s-a căsătorit la o vârstă fragedă. Cum arată Courtney Stodden la 25 de ani


Ani de zile tabloidele au numit-o “mireasa minoră”, după ce s-a căsătorit la o vârstă fragedă cu un bărbat cu 36 de ani mai mare. Ajunsa la 25 de ani, Courtney Stodden a rămas o prezență la fel de controversată.


Pe când avea numai 16 ani Courtney Stodden s-a căsătorit cu un bărbat de 52. Este vorba despre un actor cunoscut din popularul serial Lost - Doug Hutchinson. Relația lor a fost plină de năbădăi, cu multe răsturnări de situație, despărțiri și împăcări, însă într-un final cei doi și-au spus adio. În 2016, cei doi au trecut printr-un moment dramatic: urmau să devina părinți, însă Courtney a pierdut sarcina. 

După despărțire acestia au avut probleme financiare grave, iar Hutchinson a fost nevoit să se declare falit.

Tabloidele o urmăreau la fiecare pas pentru că orice apariție a ei era imposibil de ignorat. Stilul ei vestimnetar cu fuste cât o palmă, topuri cu decolteuri abisale și nelipsiții pantofi de striperita cu toc de cel puțin 18 cm au transformat-o în ținta preferată a paparazzilor.

 

Foto: Courtney la 25 de ani

În vârstă de 25 de ani, Courtney încearcă să rămână în atenția publicului. Anul trecut aceasta a devenit vedetă de reality show.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos.

 

related posts

Modifică setările cookies