Actrița Corinne Masiero s-a dezbrăcat pe scenă, în timpul galei premiilor César. „Jean, dă-ne arta înapoi!”


Actrița Corinne Masiero a șocat audiența la gala premiilor César, evenimentul care recompensează performanța în cinematografia franceză. Ea s-a dezbrăcat pe scenă în semn de protest.


Corinne Masiero (57 de ani) a fost invitată pe scenă să decerneze premiul pentru cele mai bune costume de film în cadrul galei din 12 martie 2021. Actrița a șocat de cum a pășit pe scenă, fiindcă era costumată în măgar. Sub costum avea o rochie însângerată, însă șocul cel mare a venit când a renuțat complet la haine pentru a dezvălui mesajul adresat premierului Jean Castex.

Jean, dă-ne arta înapoi!”, avea scris pe piele actrița, cu trimitere la măsura autorităților de a închide teatrele, cinematografele și sălile de spectacol. 

Fără cultură nu avem viitor”, a scris actrița în zona sânilor, lăsându-i pe spectatori cu gura căscată. 

După ce actrița a protestat în pielea goală, prezentatoarea galei, Mariana Fois, s-a grăbit să adune hainele de pe jos. 

Nu cred că voi mai fi invitată anul viitor. Vom vedea”, a exclamat actrița protestatară. Vezi VIDEO mai jos!

Pentru a masca momentul, operatorii tv au difuzat un montaj cu nominalizările categoriei Costume. 

În final, Corinne Masiero s-a retras în culise și s-a îmbrăcat. După care a revenit și a prezentat trofeul pe care trebuia să-l anunțe. 

Cinematografele și sălile de spectacol sunt închise de trei luni în Franța, măsură care i-a scos în stradă pe oamenii din industrie. 

Producătorul francez Stephane Demoustier, premiat anul acesta la César, a reacționat și el pe scenă: „Copiii mei se pot duce la Zara, dar nu și la cinema. Este de neînțeles”, a spus acesta.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Primii români care aterizează pe Marte!

related posts

Modifică setările cookies