Adevărul dureros spus de Sara Carbonero după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian: "Viața e un trandafir cu spini"


Frumoasa jurnalistă Sara Carbonero (35 de ani), soția portarului spaniol Iker Casillas, trece prin momente delicate după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian, la puțin timp după ce partenerul ei de viață suferise un infarct pe teren.


În cea mai recentă postare făcută pe contul de Instagram, Sara a relatat cu lux de amănunte surpriza pe care i-a făcut-o fiul cel mare al cuplului, Martin, în vârstă de cinci ani și jumătate. Acesta i-a adus mamei sale un trandafir cules în parc, un moment emoționant care a făcut-o pe Sara Carbonero să reflecteze asupra lucrurilor care i se întâmplă.

Citește și: Clipe de infarct pentru Iker Casillas, dar şi pentru frumoasa sa soţie, Sara Carbonero

„Vara asta e puțin diferită. Săptămânile se scurg între doctori, analize, incertitudini, improvizații de ultimă oră, clipe de ușurare, dar mai presus de toate cu sentimente intense pe care nu le-am mai trăit până în prezent”, a precizat ea, acuzând problemele medicale cu care s-au confruntat soții Casillas, aproape în același timp.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero) on

 

„Pentru că așa e viața, cu multe schimbări, un cadou prețios, dar veninos. Un trandafir cu spini, așa ca cel pe care mi l-a adus din parc Martin. L-am întrebat dacă nu s-a înțepat când l-a cules, iar el mi-a spus că da, dar a meritat pentru a-mi face o surpriză”, a completat Sara Carbonero. Mai departe, după ce a tăiat spinii trandafirului și l-a pus în apă, jurnalista a relatat un scurt dialog plin de emoție. „Acum îți place mai mult?”, a fost întrebarea mamei, la care băiețelul i-a răspuns cu inocență: „Nu, acum nu mai e un trandafir adevărat”.

Sursa foto: Getty Images

Vezi și: Profil de celebritate - Dwayne Johnson 

related posts

Modifică setările cookies