Alexandra Stan, escapadă romantică cu iubitul la munte! Cu cine se iubește artista


Alexandra Stan iubește din nou și nu se mai ferește să-l arate lumii pe cel care i-a furat inima. Artista se distrează zilele acestea la munte, într-un peisaj de vis, alături de Bogdan Drăghici. 


Cântăreața trăiește de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr pe nume Bogdan. În luna octombrie, cei doi au stat în carantină la Târgu Mureș, după ce iubitul artistei a fost testat pozitiv pentru Covid-19. 

Alexandra și Bogdan se bucură acum de o escapadă la munte, iar artista postează imagini cu peisajele de vis, dar și cu iubitul ei, pe contul de Instagram. 

Vezi mai multe fotografii cu Alexandra Stan și iubitul ei în galeria foto de mai jos

Într-una din poze, cei doi se sărută într-un cadru idilic din satul Cioclovina, județul Hunedoara. Internauții i-au umplut pagina de inimioare și complimente și au cerut detalii despre locația în care se află. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

În ce relații a rămas Alexandra Stan cu fostul iubit

Anul trecut, în mai, Alexandra Stan s-a despărțit de Bogdan Stăruială, cel cu care a format un cuplu timp de patru ani. Cei doi au rămas prieteni, iar solista are numai cuvinte de laudă la adresa lui. „Nu mai am iubit, sunt single, dar sunt în relații foarte bune cu Bogdan. Ne înțelegem foarte bine, suntem prieteni. Împărțim custodia lui Hercules, pisoiul nostru. (…) Noi am ajuns la o despărțire amiabilă. Ne așteptam cumva să se întâmple asta, pentru că noi suntem cumva prieteni. În ultima perioadă eram mai mult prieteni decât iubiți. Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan e Bogdan”, declara Alexandra Stan la „Vorbește lumea”. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Mugur Mihăescu: „Am jucat în peste 4500 de spectacole!”

 

related posts

Modifică setările cookies