Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, distracție la munte cu băi în ciubăr și foc de tabără


Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt două clujence pasionate de modă, care au ajuns să aibă mii de fani pe Instagram datorită activității de influencer. Nu odată, cele două prietene au fost numite ”Reginele Instagramului”, datorită postărilor care stârnesc curiozitatea internauților. 


Recent, Alina și Carmen au plecat într-o vacanță la munte, alături de prieteni, pe care au numit-o un fel de team-building. Fetele au ales o căbănuță cochetă din Toplița, județul Harghita. 

Printre cei prezenți s-a aflat și sora Alinei, Carla Ceușan, pe care bloggerița o numește ”cel mai bun fotograf de fashion și cel mai bun sfătuitor”. 

Așa cum i-a obișnuit pe fani, Carmen Grebenișan a postat mai multe imagini din timpul vacanței. În filmările de pe instastory, grupul de prieteni se distrează în ciubăr, la minus 13 grade. 

Într-o altă imagini, Alina s-a pozat singură în ciubăr, într-un costum de baie cu mâneci, iar fanii au fost fascinți de această ipostază. ”Un loc absolut superb. Tot ce isi poate dori o mamica, putina liniște intr un peisaj de poveste”,  ”Nu știu dacă o fi și editat, dar nici nu mai contează. Superbă fotografie!”, i-au scris unii admiratori. 

 

Sursă foto: Instagram alinaceusan, grebenisancarmen

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies