Amna, mai sinceră ca niciodată. Cum se descurcă artista în ipostaza de mamă singură: „Așa e tot timpul”


În urmă cu patru ani, Amna a divorțat de tatăl fiului ei, în vârstă de nouă ani. De atunci, artista este nevoită să se ocupe singură de creșterea fiului ei, ceea ce presupune sacrificii mari, dar și o împărțire a timpului între carieră și îndatoririle de mamă.


Amna și fostul ei soț au divorțat după aproximativ zece ani de relație, ceea ce înseamnă un nivel mult mai mare de implicare din partea ei. Anunțul i-a luat prin surprindere pe fanii ei și mulți s-au întrebat cum va putea să se descurce cu un copil mic, dar și cu o carieră în plină ascensiune.

În cadrul unui interviu acordat pentru Viva, solista a recunoscut că nu se poate împărți cu succes între latura profesională și cea personală. 

„Nu cred că reușesc. Ți se pare ție? Cred că de afară este așa… Așa e tot timpul. În viața fiecărui om, dacă te uiți din afara vieții lui, de pe «gard», cum ar veni, ai zice: «Mamă, ce viață are ăla!», dar dacă ajungi și stai cu el și vezi toată agitația, alergătura… Și echilibrul pe care nu poate să îl ating”, a spus Amna.

Mai mult decât atât, a precizat că, deși, din afară, poate părea că totul este frumos, realitatea este, de fapt, alta, iar problemele ei sunt la fel ca ale celor din jur. Cu toate acestea, nu se plânge, ci se bucură de fiul ei, dar și de concertele numeroase pe care le-a avut și care continuă.

„Îți dai seama că, de fapt, toți suntem oameni și toți suntem la fel. Și toți avem zbuciumul nostru și, oricine ai fi, de oriunde te-ai afla, de oriunde ai veni, când pui capul pe pernă ai aceleași gânduri”, a mai adăugat Amna. 

După ce a divorțat, Amna a oferit câteva informații despre separare, precizând că era „o iubire imposibilă”, deoarece au trecut împreună prin foarte multe, iar ceea ce a dus la despărțire a fost lipsa comunicării și lipsa experienței în ceea ce privește relațiile. 

 

Sursa foto: Facebook I Amna

  • Amna, mai sinceră ca niciodată. Cum se descurcă artista în ipostaza de mamă singură: „Așa e tot timpul”
Modifică setările cookies