Ana Baniciu, apariție sexy la sala de sport. Ce ținută a ales vedeta


Ana Baniciu este una dintre cele mai senzuale apariții din showbiz-ul românesc. Cu un corp de invidiat, vedeta știe cum să atragă atenția celor peste 600.000 de urmăritori de pe Instagram. 


Recent, Ana a postat un video în care face exerciții fizice la sala de sport, fiind filmată de la spate. Unii fani s-au arătat încântați și i-au lăudat formele voluptoase, pe când alții i-au criticat îndrăzneala, scriindu-i că ar prefera să vadă mai mult exercițiul decât posteriorul. 

Mândră de calitățile sale fizice, Ana știe cum să-și pună în valoare formele perfecte și a ales să poarte o salopetă sexy cu spatele gol. Unii fani s-au arătat curioși, întrebând-o de unde și-a cumpărat-o. 

 

După o absență îndelungată, la seală, din motive de Covid, de oboseală cronică, de plictiseală, de chef... am ajuns în final la o sală care s-a deschis lângă mine. Mi-am găsit motivația. Aici mă veți găsi până în vară, când voi avea un corp tras ca prin inel. Îmi pare rău că am lipsit atât de mult de la sală”, le-a mărturisit Ana urmăritorilor ei de pe Instagram. 

 

Sursă foto: Instagram/ ana_baniciu

Vezi și: Femeile și problemele lor zilnice

related posts

Modifică setările cookies