Analia Selis, recunoscătoare după ce s-a vindecat de Covid-19. „Este un virus ciudat de imprevizibil”


Analia Selis (43 de ani) a dezvăluit că a ieșit din izolarea de două săptămâni impusă după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Artista argentiniană și cei doi copii ai ei, Noa și Tiago, au dus pe picioare boala.


Cântăreața argentiniană, care în 2010 a devenit și cetățeani român, a povestit pe pagina ei de Facebook că a petrecut două săptămâni închisă în casa ei din București, alături de copii. Analia Selis a avut Covid-19 și a mărturisit apropiaților ei cum a dus boala pe picioare.

Am trăit Senzațiile cât se poate de ciudate aflând cum a murit un drag prieten de al meu (de vârsta mea) din cauza același covid pe care eu și copiii mei îl aveam și cum mulți alți s-au chinuit ca sa trăiască. Nota: copiii mei asintomatic și eu doar cu ceva disconfort fizic și fără miros și gust. Covidul asta este cu siguranța un virus ciudat de imprevizibil”, a scris artista în limba română.

Azi, covid free Vă salut din balconul meu unde am petrecut multe ore in ultimele două săptămâni, departe de strada...

Publicată de Analia Selis Tango pe Vineri, 27 noiembrie 2020

Analia Selis, care s-a despărțit de soțul ei pe 1 decembrie 2019, a dezvăluit că în această perioadă i-au lipsit mult câteva lucruri dragi ei.

Mi-a fost dor de Argentina, de colega mea de zbor Natalia Russo, de foștii mei iubiți care mi-au devenit prieteni, pentru ca iubirea se schimba uneori într-un mod surprinzător, de Crăciun lângă piscina in teribila caldura din vara in Tucuman (orașul meu)”, a scris artista.

Analia Selis (43 de ani) s-a căsătorit în 2003 cu violoncelistul Răzvan Suma. În 2011 a devenit mamă, când a adus pe lume o fetiță pe nume Noa. Atunci a renunțat la muzică pentru a se dedica creșterii fetiței. Nu a durat mult și a rămas din nou gravidă. În mai 2012 l-a născut pe Tiago, pe care l-a îngrijit la fel ca pe primul copil.

Fotografii: Agerpres/Analia Selis Tango

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies