Andreea Raicu, apariție ravisantă, într-o rochie cu spatele gol. Fanii au fost impresionați


La 44 de ani, Andreea Raicu arată impecabil și este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Fosta prezentatoare TV este un model de urmat în materie de fashion și stil de viață sănătos pentru multe femei. 


Andreea Raicu are o siluetă suplă și picioare interminabile și știe să pozeze provocator în fața camerei. Recent, vedeta și-a arătat toate atuurile într-o rochie mini, extrem de sexy, cu spatele gol. 

"Aproape gata să întorc spatele lui 2021", a scris Andreea în dreptul imaginii care a adunat aproape 15.000 de like-uri. Fanii i-au lăsat numeroase mesaje în care au complimentat-o pentru felul în care arată. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

“Ești incredibil de frumoasă!”, “Cea mai sexy poză a ta din ultimii ani!”, “Ești frumoasă și tânără mereu”, “Magnifică!”, “Cea mai tare dintre toate vedetele”, “Uuaauuu...Se pare că ești o femeie fatală”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de internauți. 

Andreea Raicu a lansat o nouă carte

Recent, Andreea Raicu și-a prezentat în emisiunea La Măruță noua carte - "Secrete aflate pe pielea mea" - despre care spune că e inspirată de tot ce a învățat de-a lungul vieții.

Ea a povestit că își dorește ca această carte să le inspire pe femei să își accepte propria frumusețe și să recurgă la mai puține trucuri și filtre pe rețelele de socializare, prin care se transforme complet. 

Tot în emisiunea lui Măruță, Andreea a mai dat o veste despre o schimbare pe care a făcut-o în viața ei. Mai precis, după ce ani de zile a fost vegană, acum s-a întors la consumul de carne și  spune că se simte mai bine ca niciodată. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Share în bucate cu Alex Petricean - Tocăniță franțuzească de pui

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies