Anna Lesko, provocatoare la primele ore ale dimineții. Fotografiile cu care i-a înnebunit pe bărbați


Dacă toți am avea dimineți ca ale Annei Lesko, lumea nu ni s-ar mai părea atât de cenușie. Cântăreața reușește cu dispoziția ei să-i molipsească pe toți cei din jur.


Anna Lesko poate da oricând lecții de optimism și bună dispoziție, deși uneori e suficient să te uiți la postările ei de pe rețelele sociale ca să începi bine o zi. Concurenta de la Ferma. Orășeni vs. Săteni își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografiile provocatoare postate dis-de-dimineață, în care apare îmbrăcată sumar. 

Îmi plăceau diminețile în Fermă. Foșnetul frunzelor, mirosul pământului și fânul umezit de rouă...”, a scris Anna Lesko marți, în dreptul unei fotografii în care apare cu nurii la vedere. Artista și-a invitat admiratorii să urmărească emisiunea Ferma, de la PRO TV, unde încă mai evoluează. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko) on

Aproape 18.000 de aprecieri a primit pentru această poză, iar comentariile sunt pe măsură.

Lesko, potolește-te cu astea ca te izolează ăștia!”, „Foarte feminin și senzual. O femeie foarte frumoasă!”, Mi-ar fi plăcut să petrec ceva timp alături de tine in fermă!”, sunt doar câteva reacții venite din partea fanilor ei, cei mai mulți fiind bărbați.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko) on

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Anna Lesko își începe fiecare dimineață în acest fel, reușind cumva să transmită din vibe-ul ei celor care o urmăresc. Obișnuită cu ședințele foto provocatoare, Anna Lesko nu are nicio o emoție când vine vorba să-și expună formele generoase. Cel mai probabil nici nu cunoaște cuvântul „inhibiții”. 

Fotografii: @anna_lesko

FERMA. În plus, episodul 20: Iuliana Gaga, prietena Giuliei Nahmany, sare în ajutor

related posts

Modifică setările cookies