Au făcut o glumă proastă în avion și s-au ales cu 14 zile de carantină. Ce au zis două studente în public


Două studente au creat panică în avionul care le aducea din Singapore la Londra. O britanică și o suedeză, mahmure după o noapte de pomină, au vrut să obțină gratuit un upgrade de la clasa economică la business, însă s-au ales cu două săptămâni de carantină.


Julia Walentin, în vârstă de 26 de ani, și prietena ei, Dina, se întorceau dintr-o vacanță exotică și voiau mai mult confort după o noapte în care au consumat mult alcool. Julia s-a plâns stewardesei că o doare capul, i-a cerut un paracetamol  și i-a spus că ar vrea să se mute într-un loc în care să stea un pic întinsă.

Citeste si: 23 de informații esențiale despre coronavirus pe care orice român trebuie să le știe

În loc să o multe la business, așa cum spera, stewardesa i-a oferit o mască de protecție și a trimis-o la un control medical la sosirea pe aeroportul Heathrow. Apoi cele doua femei au fost duse de oficiali îmbracați în costume de protecție într-o clădire din apropiere de aeroport, unde au fost izolate.

 

În timpul zborului, studenta a fost monitorizată, iar cei de lângă ea au fost mutati la o distanță mai mare. 

Evident, pe fondul epidemiei de coronavirus, stewardesa și oficialii au crezut că și tânără e infectată. A încercat să le explice că e doar o durere de cap, cauzată de lipsa de somn, însă nimeni nu a crezut-o și a fost pusă în izolare la domiciliu timp de 14 zile.

FULLSCREEN
Au făcut o glumă proastă în avion și s-au ales cu 14 zile de carantină. Ce au zis două studente în public
  • /

related posts

Modifică setările cookies