Bianca Drăgușanu divorțează de Alex Bodi. Din nou! Care este motivul care a pus capăt căsniciei


Povestea de dragoste cu năbădăi dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continuă. Anul trecut, după ce făcuseră turul televiziunilor ca să vorbească despre viitoarea nuntă, au anunțat că se despart. 


 Apoi s-au răzgândit și au hotărât să mai dea o șansă relației lor. Împăcarea nu a durat prea mult însă. Bianca Drăgușanu a recunoscut pentru wowbiz.ro că divorțează de Alex Bodi.

 

Potrivit sursei citate, cel care ar fi cerut divorțul este Alex Bodi. Se pare că încă de la începutul relației cei doi au ținut-o într-o ceartă continuă. Cea mai recentă a avut loc chiar în public, într-un parc, în care cei doi se aflau însoțiți și de mama Biancai. Femeia a fost cea care a chemat poliția la locul “incidentului”, imaginile șocante fiind surprinse de paparazzii de la Cancan. Bodi s-ar fi certat cu Bianca, mama acesteia i-ar fi luat apărarea, iar bărbatul și-ar fi ieșit din fire și ar fi trecut la înjurături și amenințări, scriu cele două tabloide. Totul s-a întâmplat chiar de ziua de naștere a Biancai Drăgușanu.

Data trecută când a spus să se desparte de Bodi, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că a fost și agresată fizic de soțul ei. Întreaga scenă a fost filmată și postată pe internet, scandalul având loc într-un local din capitală. Însă nici bine nu și-au anunțat atunci despărțirea, că au și apărut împreună la un eveniment monden, declarandu-și dragoste eternă.

“Eu cred că soțul meu mă iubește foarte mult, chiar mă adoră, și cred că va face tot ce este posibil ca să avem o căsătorie și o viață frumoasă împreună. Eu nu i-am greșit niciodată lui, el ar trebuie să fie mândru de mine. Cea mai frumoasă amintire pe care o am cu el? Când mi-a spus “Nu pot să trăiesc fară tine, ești iubirea vieții mele”, a spus atunci Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi a recunoscut atunci că greșește des în relația cu soția sa. “Important este că suntem ok, încercăm să trecem peste tot, suntem bine. I-am greșit Biancai , câteodată poate zilnic, poate ea nu îmi spune. Suntem mult prea asemănători, sunt multe orgolii”.

FULLSCREEN
Bianca Drăgușanu divorțează de Alex Bodi. Din nou! Care este motivul care a pus capăt căsniciei
  • /

related posts