Bindi Irwin, prima poză cu burtica de gravidă! Cum arată fiica “Vânătorului de crocodili”


 
Pe Bindi Irwin ne-o amintim ca fetița blondă, neînfricată, ce se juca cu șerpii sau hrănea aligatorii alături de celebrul ei tată, Steve Irwin. Fiica “Vânătorului de crocodili” s-a transformat într-o femeie superbă, iar peste câteva luni va deveni și mămică pentru prima oară. 


Bindi Irwin, care a fost botezată după numele crocodilului preferat al tatălui ei, a împlinit 22 de ani în iulie și este o femeie împlinită pe toate planurile. În 2015, fiica “Vânătorului de crocodili” l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț în martie 2020. Este vorba despre Chandler Powell, fost sportiv profesionist de wakeboarding. De dragul lui Bindi, americanul s-a mutat în Australia și duce mai departe munca lui Steve Irwin la Zoo Australia. Bindi și Chandler își dedică viața protejării animalelor. 

Bindi Irwin și Chandler Powell vor deveni părinții unei fetițe

La începutul lunii august, Bindi a făcut marele anunț pe Instagram, iar în septembrie a anunțat și care va fi sexul copilului. Fiica lui Steve Irwin va fi mămică de fetiță. Zilele trecute, Bindi a postat și prima imagine cu burta de graviduță, spre încântarea celor 4 milioane de fani care o urmăresc pe Instagram. 

Vezi mai multe imagini cu fiica lui Steve Irwin în galeria foto de mai jos

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

 

“Frumoasa mea mamă mi-a făcut poza asta ieri. Fetița noastră este bine. De fiecare dată când mergem la ecografie este incredibil de energică și se mișcă de colo-colo. Acum este de mărimea unui oposum. Cât de drăguț!”, a scris Bindi lângă imaginea în care își mângâie burtica. Chandler, soțul lui Bindi, i-a făcut și o declarație de dragoste la poza respectivă. Fostul sportiv a scris: “Crește atât de repede și nici nu a ajuns încă aici. Vă iubesc!”.

FOTO: Instagram

Vezi și VIDEO: Ce nume crezi că va avea copilul lui Smiley? - Trending Review cu Daragiu - episodul 41

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies